Juk anksčiau sunkiai būtumėte įsivaizdavę, kad šviesiaplaukė Giedrė scenoje pasirodys vilkėdama mažą stilizuotą balerinos suknelę. Dabar Giedrė nebe šviesiaplaukė ir tokią suknelę scenoje dėvi drąsiai. Ši mažutė suknutė specialiai Giedrei buvo sukurta Aleksandro Pogrebnojaus ir Vidos Simanavičiūtės.

Sostinės kokteilių bare „Champagne Bar“ surengė gyvos muzikos koncertą ir taip, kaip ir prieš ketverius metus pakerėjo publiką. Kaip ir žadėjo, taip ir padarė – grupės gerbėjai galėjo sugrįžti į 2000-uosiuis su kūriniais „Muzika", „Pabandyk", „Saloje", „Gera mylėtis“ bei naujomis dainomis.

„Empti“ į sceną grįžo pasikeitusi ne tik nauju įvaizdžiu, bet ir pristatė gausiai susirinkusiai publikai naujai skambančia jau gerai žinomą muziką.

Koncertą stebėjo ne vienas žinomas žmogus, tarp jų – Aleksandras Pogrebnojus, Sasha Son, Sandra Straukaitė, Darius Užkuraitis, Agnė Jagelavičiūtė, Meda Jonaitytė, Agnė Šemberienė ir daug kitų.

Daugelis jų teigiamai įvertino Giedrės Kilčiauskienės pasikeitimus – tamsius plaukus ir drąsią sceninę išvaizdą, kaip pasikeitimus vertinate jūs – išreikškite nuomonę balsuodami straipsnio dešinėje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)