Gražuolis graikas Kostas Martakis, paryškinęs savo akių mėlynumą žydromis linzėmis, matyt, prastai matė, nes buvo akivaizdu, kad jam sudėtinga vaikščioti koridorių labirintuose.

Dmitrijus Koldunas, kurio reikalais anksčiau rūpinosi Filipas Kirkorovas, matyt, perėmė žvaigdės manieras ne tik scenoje, bet ir už jos ribų. Šiek tiek keistokai atrodė net ir apniukusia dieną, net ir vakare nesiskirdamas su tamsiais akiniais. Suprantama, kai taip elgiasi moteriškos lyties atstovės, nenorėdamos pasirodyti be makiažo, bet vyrui tai lyg ir neturėtų būti aktualu!

Užtai populiarioji Ruslana, per visus šiuos metus nei kiek neišpuiko. Net ir po naktinio pasirodymo grįžusi į viešbutį apie ketvirtą ryto, paprašyta mūsų žurnalistų duoti interviu, neatsisakė to padaryti.

Seksualiosios Ani Lorak, scenoje gundančios tūkstančius vyrų širdis, pasirodo jau ketverius metus priklauso tik vienam išrinktajam, bendraamžiui turkui Muratui. Ne mažiau išvaizdus sužadėtinis teigia, kad scenų dėl pavydo tarp jų nebūna, kadangi jis puikiai supranta šou darbo specifiką.

Karolina (tikrasis Ani Lorak vardas) dainuoja nuo ketverių metų. Nuo keturiolikos jau pradėjo dirbti pagal kontraktą. 1995 m. pasirodžiusi populiariame projekte „Utreniaja zvezda“ Karolina Myroslavivna Kuiek pradėjo naudotis sceniniu Ani Lorak pseudonimu.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją