Ketvirtadienio pavakarę į „Bistro 18”susirinkusius ir labai išalkusius svečius savo pagamintu maistu vaišino ir aktorė Aušra Štukytė bei virtuvės virtuozas Vitalijus Cololo. Ši žinomų žmonių trijulė pirmieji išbandė naujosios legendinio virėjo Jamie Oliverio receptų knygos „Laimingos virtuvės dienoraštis“, receptus.

A. Paškevičiūtė gamindama salotas, kurios pavyko išties neblogai, prisipažino, kad naminiu maistu ją dažniau palepina į svečius užsukę draugai, tad svečiai paprastai įmantriais patiekalais vaišina Aistę ir vaišinasi patys.

Tuo tarpu Vitalijus Cololo prie puodų jautėsi it inkstas taukuose – jis spėjo ir papasakoti, ką ir kaip maišo, ir makaronus įkaitintoje keptuvėje su sūriu bei špinatais pamaišyti ir dar, tiesiai iš puodo, savo patiekalo paragauti.

Žvaigždžių paruoštų valgių ragavo Rimas Valeikis, į bistro užsukęs su savo Jorkšyro terjeru Juozuku, kuris ir pats slapčia paragavo dubenėlyje sudėtos šviežios mocarelos, ir stilistas Mantas Petruškevičius bei aktorius Karolis Sakalauskas, kuris ne tik stebėjo kolegų darbą, bet ir beatodairiškai ir besąlygiškai asistavo didžiajam šefui Cololo – špinatus pakepino ir sūrų prakaitą nuo kaktos nušluostė.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – didžiųjų kulinarų darbo procesas ir darbo vaisiai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją