Galbūt reportažas iš „Make up store” atidarymo būtų skirtas tik moterims, tačiau kaip KLUBUI.LT sakė šio parduotuvių tinklo įkūrėjas Mika Liias, jie siūlo kosmetiką moterims ir vyrams. Ne veltui savo damas į parduotuvės atidarymą ir vakarėlį, kuris vakarą pratęsė „L‘amour“ klube, atlydėjo ir džentelmenai.

Įvairiaspalvius akių šešėlius apžiūrinėjo, kvepalų aromatus mėgino ir šampanu bei stipresniais gėrimais vaišinosi ne tik grožio industrijos atstovai, bet ir pop muzikos žvaigždės. O kas telieka, kai drėgną trečiadienio vakarą esi pakviestas pasižmonėti – į kitus pažiūrėti ir save parodyti.

Žiūrėti buvo į ką ne tik moterims, kurios domėjosi makiažo tendencijomis ir akylai stebėjo pristatinėjamų makiažo kolekcijų subtilybes, bet ir vyrams – juk jie galėjo apžiūrėti ne tik modelių makiažą, bet ir ilgas kojas.

Vakarėlyje savo solinę programą su Mosquito „Live project“ atliko Karina Krysko, kuri scenoje taip pat puikiai atrodo ir be likusių seksualių kolegių iš grupės „69 danguje“. Jų, beje, vakarėlyje nebuvo. Tačiau buvo jų draugas Mantas Petruškevičius su visa „Mados reido“ filmavimo grupe.

Taip pat makiažo naujovėmis, kurių bus galima išmokti užsukus į pačią parduotuvę ir užsisakius pamoką pas visažistą, susidomėjo grožio industrijos atstovės Sabina Repčenkienė su dukromis Ramune Majithia ir Violeta Blėdiene, stilistai Kęstutis Rimdžius ir Lina Žvirblytė, atlikėja Evelina Anusauskaitė su tėveliais, Gintarė Karaliūnaitė ir Asta Pilypaitė, į renginį atėjusios drauge, ir kiti ne mažiau svarbūs svečiai.

Fotoreportaže – akimirkos iš parduotuvės atidarymo ir „Ruby Love“ makiažo kolekcija, kurią pristato šviesiaplaukės gražuolės.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją