KLUBAS.LT pristato aršiausius ir galingiausius pramogų pasaulio ryklius, kurie gali „suėsti“ konkurentus ir iškelti jus į vandenyno paviršių – kad visi jus pastebėtų ir apie jus kalbėtų.

Arūnas Valinskas(nuotrauka viršuje). Gaila, oi gaila būsimų ir esamų muzikinių realybės šou dalyviams, kad televizijos virtuvės vyriausiuoju vyrėju vadinamas Arūnas Valinskas pasitraukė į politiką. Juk jo dėka (padedant kitiems gabiems žmonėms, žinoma), jūsų akys ir ausys pamilo Radžį, Vudį, Anatolijų, Merūną ir kitus dainorėlius. Arūnas ne tik puikiai sugebėjo sakyti „Ate“, pabaigdamas savo legendinį žaidimą „Taip ir ne“, bet ir ištarti sudie tiems, kurie nebuvo verti didžiosios scenos ir šlovės.

Žilvinas Žvagulis. Tiesa, pastaruoju metu Žilvinas turi šiokių tokių problemų su jo įrašų studija pasitikėjusiais atlikėjais, o su G. Paškevičium ir iki teismų nusitempė, bet jo atlikėjų „kepimo“ ir savęs realizavimo muzikoje sugebėjimai išties neprasti. Žilvinas dainuoja, Irena Starošaitė dainuoja, dainuoja „Blogos mergaitės“, dainuoja „Patruliai“ (arba vėl dainuos, kai Milgedas iš kalėjimo išeis). Visi jie daqinuoja Žilvino padedami.

Kristupas Krivickas. Šis gi vyras geriausiai žino, kaip užauginti TV laidos reitingus, kaip parinkti pakankamai skandalingą laidos vedėją ir kaip iš paprastos merginos padaryti tikrą žvaigždę. Ne vienos populiarios TV laidos prodiuseris trina rankomis, kai laidos vedėjai „prisidirba“ ir jų asmeninės dramos iškelia juos į populiarumo viršūnę. Kristupas mokėtų paversti jus tikra žvaigžde.

Rolandas Skaisgirys. Norintiems tapti televizijos serialų garsenybėmis, geriausias žmogus, į kurį turėtumėte kreiptis – Rolandas Skaisgirys. Pradėjęs nuo „Nekviestos meilės“ ir tęsęs su „Moterys meluoja geriau“, o dabar ir „Nemylimi“, R. Skaisgirys rado vietos ne vienam aktoriui, naujam talentui ar iš naujo atrastai įžymybei. Kas nežino gražuolės Mėtos (akt. Inga Jankauskaitė)?

Gintaras ir Mindaugas Bendžiai. Apie brolius Bendžius žino visi pramogų pasaulio atstovai ir tie, kurie bent šiek tiek domisi muzika. Klaipėdiečiai prodiuseriai globojo tokius atlikėjus kaip „Mango“, Geltona, o dabar „Pikaso“, Andrių Rimiškį ir kitus, kuriems dėl kelio į sceną ir šlovės kainos jaudintis nereikia – broliai prodiuseriai savo globotiniais puikiai rūpinasi.

Martynas Tyla. Šis vyrukas dirbo ir dirba su garsiais, skandalais arba tiesiog gerbėjų meile apipintais atlikėjais. Kylanti žvaigždė Sasha Son, amžinasis skandalistas Egidijus Dragūnas-Selas (tiesa, neseniai M.Tylos ir Selo bendradarbiavimo sutartis baigėsi), atostogaujanti, bet jau netrukus sugrįšianti Atlanta – visi jie gali džiaugtis, kad apie jų koncertus, asmeninius skandalėlius ir kitą reikiamą informaciją sužinotų visuomenė. M. Tyla puikiai atstovauja geidžiamiausiems.

Egmontas Bžeskas. Lovelasu, širdžių ėdiku ir senberniu – taip žmonės (skirtingų pažiūrų) vadina E. Bžeską, kuris dėl savo grupių populiarumo ir pats nevengia papasakoti apie savo asmeninį gyvenimą, meilės peripetijas ir trikampius. Nuo „69 danguje“ iki „Mexicano“ ar „Šokoledo“ – Egmonto muzikos industrija plečiasi, o užmojai taip pat dideli – tarptautinė merginų grupė su egzotiškais prieskoniais.

Marius Veselis. O norintieji patekti į tarptautinius vandenis, t.y. tarptautinę TV – kreipkitės į buvusį žinių berniuką ir dabartinį MTV Baltic direktorių Marių Veselį. Marius neblogai susitvarko su tarptautinio TV kanalo direktoriaus pareigomis, o parodęs jus per MTV gali padaryti Europinio masto žvaigžde – kaip atsitiko Jurgai Šeduikytei ar „Happyendless“.

Kuris pramogų pasaulio ryklys žvaigždes „kepa“ produktyviau ir kokybiškiau – balsuokite straipsnio dešinėje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją