Tokią degustacijų-dovanų akciją atrakciją Cololo su Ingrida Martinkėnaite ir Nijole Pareigyte vykdė ne šiaip sau. Praeivius trijulė vaišino tortu ir apdovanojo skėčiais laisvalaikio centro, švenčiančio 2-jų metukų jubiliejų, GCW vardu.

Nors grupės „69 danguje” gretose nebuvo atostogaujančios Godos Sabutytės ir tuo metu užsiėmusios Karinos Krysko, jas puikiai pavadavo geros nuotaikos nestingantis Vitalijus Cololo. Jis ne tik torto gabalėlius dalijo, bet ir su kiekvienu praeiviu maloniai pasišnekučiavo, pasidomėjo asmeniniu gyvenimu ir linkėjo gerų darbų ar mokslų.

Nemažiau dėmesio sulaukė ir Nijolė su Ingrida. Pasipuošusias raudonų plaukų perukais merginas ne iškarto praeiviai atpažindavo, bet atpažinę puolė fotografuotis ar tarpusavyje šnabždėtis: „Čia juk „69 danguje“ merginos.“

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją