Po jo krito ir bilieto į paskutinę „Žvaigždžių vartų“ stotelę negavo du dalyviai. Iki šeštadienio jų buvo dešimt. Dešimt stiprių, žiūrovų dėmesį užkariavusių, savo bagaže ne vieną hitą turinčių dalyvių.

„Kiekviena akimirka šiandien ir ypač kitą šeštadienį yra labai svarbi. Krenta ašaros, nes krenta žmonės. Kas iš jų nugalės, mums visiems labai smalsu sužinoti. Ir ta akimirka jau netoli“, − sakė šou vedėju tapęs Marijonas Mikutavičius. Tardamas šiuos žodžius jis dar nežinojo, kad vakaro pabaigoje priblokštas rezultatų pats pritrūks žodžių.

Visą vakarą „Žvaigždžių vartų“ koncerte skambėjo nuotaikingos dainos, scenoje pasirodė ir dvi jau iškritusios, tačiau į finalą sugrįžti pretenduojančios dalyvės. Šarmingoji Renee Zellweger antrininkė Lina ir romantiškoji Agnė.

Viena iš vakaro „vinių“ tapo ilgai lauktas ir pagaliau šou kūrėjų atskleistas „Žvaigždžių vartų“ prizinis fondas. Jis siekia daugiau nei 100 000 litų! Dalyviai prisipažino, kad šiuos pinigus išleistų įvairiems dalykams – nuo pradinio įnašo už butą sostinėje, automobilio, muzikinei karjerai ir net įvairiausiems „moteriškiems reikaliukams“.

Tačiau netrukus džiugią nuotaiką dalyvių veiduose pakeitė drama. Šįkart komisijos vietoje sėdėjusios grupės „Olialia pupytės“ merginos buvo vakaro puošmena – vertinti vienas kitą dalyviai turėjo patys... Išgirdę, jog netrukus iš dešimties turės pasirinkti tris, labiausiai vertus palikti projektą, dalyviai sustingo ir visi lyg vienas subedė akis į žemę. Juos užgulė draugystės ir ištikimybės egzaminas.

Tiesa, ne visus. Iš visada besišypsančio Airio veido šypsena nedingo. Atrodo, kad jis visą vakarą jautė, jog šį vakarą jam bus lemta kovoti dėl iškritimo. Net jei jį į šią kovą pasiųstų ne komisija, o jo kolegos. Ant pakylos, kur jų laukė balsavimo lapeliai, dalyviai kilo lyg laukdami mirties nuosprendžio. Keletas minučių ir verdiktas buvo aiškus – net septynis balsus prieš save pelnė Airis, po penkis – Martynas ir Ingrida. Prasidėjo kova dėl žiūrovų dėmesio. Ir nors jaunasis Martynas kvėpavo jam į nugarą, šią kovą laimėjo Airis. Atrodo, kad norėję atsikratyti vieno stipriausių konkurentų, dalyviai kaip tik jį išsaugojo ir per akimirką neteko dviejų – Ingridos ir Martyno.

„Tikiu, kad jie mano vardą pabraukė ne todėl, kad manęs nemėgsta, o tik todėl, kad dar niekada nekovojau dėl išlikimo. Tačiau ši priežastis manęs neįtikina“, − sakė ašarų ir dainuodama scenoje, ir po verdikto neslėpusi Ingrida. Nors iškrito, miuziklų aktorystę studijuojanti mergina įsitikinusi – nuo koncertų jos nesulaikys niekas. „Neliūdžiu, džiaugiuosi, kad nuėjau net iki pusfinalio“, − atrodo, kad daugybę gerbėjų turintis ir juos ne tik balsu, bet ir originaliais šokių judesiais žavintis septyniolikmetis Martynas nesitikėjo „Žvaigždžių vartuose“ dainuoti tiek ilgai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją