Iš ties galima pavydėti kaimynams baltarusiams galimybės pasiklausyti Ruslano Alechno, išskirtinio balso savininko Boaz iš Izraelio, Dimos Koldūno, žavios armėnės Sirušo, karštosios Ani Lorak, linksmųjų latvių piratų, energingosios Ruslanos ir žinoma šiųmetinio nugalėtojo Dimos Bilano.

Beje festivalio „Slavianskij bazar“ scena buvo lemtinga ne tik Maksimui Galkinui, kur jis susipažino su Ala Pugačiova, bet daugeliui eurovizininkų.

Ruslanai ši scena buvo pirmoji rimta scena, kurioje ji 1996 m. dalyvavo estradinės dainos konkurse „Vitebsk 1996“ ir laimėjo Grand Prix.

Dimai Bilanui tai buvo antras svarbus pasirodymas po konkurso „New Wave“, kur jis sugebėjo atsiskleisti kaip perspektyvus ir talentingas atlikėjas. Gražu, kad dabar, kai jau yra tapę superžvaigždėmis, jie nepasididžiuoja nusilenkti prieš Vitebsko publiką. Gal būt ši scena taps lemtinga ir Donatui Montvydui, kuris šiais metais taip pat estradinės dainos „Vitebsk 2008“ konkurse laimėjo Grand Prix, o šiuo metu ruošiasi „Eurovizijai“?

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją