Parduotuvė „Block 190” Vilniuje, kurioje prekiaujama tokių pasaulyje garsių firmų drabužiais ir aksesuarais kaip „Goorin Brothers", „Blutgeschwister", „Franklin&Marshall", „Chinook“ ir kitų, sulaukė „sesutės“ Kaune – Kauno senamiestyje vakar atsidarė nauja parduotuvė.

Atidarymo šventė vyko stilingai. Parduotuvės bendrasavininkė Aušrinė Tuvyahu sukvietė ištikimiausius Vilniaus klientus Limobusu vykti į Kauną, sudalyvauti atidarymo šventėje, susipažinti su Kauno draugais ir tuo pačiu Limobusu vykti atgal.

Žinoma, tarp ištikimiausių klientų – vien žinomi vardai, kurie Limobusą pavertė tikru naktiniu klubu: garsi muzika, taurieji gėrimai, šokiai ir šokiai aplink stulpą neleido svečiams nuobodžiauti. Ypatingai daug ovacijų sukėlė improvizuotas garsaus dailininko Lino Cicėno šokis aplink stulpą – striptizo nebuvo, bet ištobulinti judesiai viską atpirko.

Linksmybėms neatsispyrė ir dizaineris Giedrius Paulauskas su gyvenimo drauge Aiste, verslininkas ir skrybėlių karaliumi vadinamas vyno žinovas Darius Katinas, sostinės kokteilių baro „Absento fėjos“ savininkas Džiugas Mickevičius, verslininkė Daina Bosas su sūnumi Luku ir sutuoktinio Antano Boso dukra Indre, modelis Jean Claude ir kiti ištikimi parduotuvės klientai.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – linksmybės keliaujant Limobusu ir „Block 190“ atidarymas Kaune.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją