Vilniuje duris atvėrė didžiausias prekybos centras „Panorama“, kurio atidaryme dalyvavo ne tik apie pusantro tūkstančio kviestinių svečių, bet ir įspūdingas jungtinis choras, kuriam dirigavo Donatas Katkus. Būtent Donato Katkaus vadovaujami Operos ir baleto teatro choristai, mergaičių, berniukų, studentų ir suaugusiųjų chorai traukė šiai progai tinkančių dainų popuri. Itin smagiai „vipiniai“ svečiai reagavo, kai visoje prekybos centro erdvėje išsisklaidę choristai užtraukė: „Money money money it‘s so funny in a rich man‘s world...“.

Turtingųjų ir žinomųjų pasaulio atstovai, pasibaigus sveikinimo ir atidarymo kalboms, puolė apžiūrinėti naujų parduotuvių ir dar entuziastingiau ėmė ragauti nemokamų vaišių. O kokių tik gardumynų nebuvo – nuo sraigių ir moliuskų iki suši ir jautienos karpačio. Visi susirinkusieji nesibodėdami ragavo nemokamus delikatesus, burnas skalaudami vynu.

Pavyzdžiui, Repčenkų šeimos atstovai „sukosi“ apie suši stalelį, o stilistas Mantas Petruškevičius elegantiškai ragavo sraigių ir moliuskų. Vaišės greitai išseko, bet gėrimai liejosi laisvai dar ir po to, kai naujosios parduotuvės apie 22 val. užvėrė duris.

Į kviestinių ypatingųjų svečių gretas pateko ir tokios įžymybės kaip Laimutis Pinkevičius ir Asta Valentaitė-Pinkevičienė, Sabina Repčenkienė su dukromis ir žentais, Mantas Petruškevičius, Jogaila Morkūnas, aktoriai Vytautas Rumšas jaunesnysis ir Audrius Bružas, modelių agentūros bendrasavininkė Renata Mikailionytė, Kęstutis Verslovas su Ramune Piekautaite, keli politikos atstovai ir dar per tūkstantį žymių arba tiesiog reikšmingų žmonių.

Nuolaidos, akcijos ir atrakcijos parduotuvėse kvieste kvietė siaubti lentynas, tačiau VIP žmonės mieliau šnekučiavosi gurkšnodami gėrimus ir piniginių kiekviename kampe netuštino.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – prekybos centro „Panorama“ specialaus atidarymo akimirkos.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją