Beveik dvi valandas truksiančio pasirodymo metu taip pat skambės ir gerai žinomi kūriniai iš albumų „Aukso pieva“ bei „Instrukcija“, rašoma pranešime spaudai.

Jurga sako jau kurį laiką svajojusi savitu būdu išreikšti savo patriotiškumą. „Netrukus bus Lietuvos vardo paminėjimo tūkstantmetis, o Vilnius taps Europos kultūros sostine, todėl visos apie tai susikaupusios mintys vieną dieną pavirto daina“, - sakė dainininkė, pasakodama apie kūrinio „Seniai toli“ gimimą.

Jurga džiaugiasi tuo, kaip skamba jos naujasis kūrinys ir koncerte jį ketina atlikti pritariant styginiams ir pučiamųjų sekcijai. Pasak Jurgos, „Seniai toli“ negalima būtų pavadinti pop stiliaus daina, o greičiau muzikiniu pasakojimu. Kad tiksliau pavyktų perteikti tai, kaip žiūrint iš amžių perspektyvos jaučiasi mūsų šalyje gyvenantis žmogus, dainininkė konsultavosi su filosofu Leonidu Donskiu.

Artėjantis Jurgos koncertas Vilniuje bus pirmasis nuo tada, kai liepos mėnesį ji buvo pakviesta pasirodyti islandų muzikos žvaigždės Björk koncerte. Per pirmąsias kelias savaites, kai buvo paskelbta apie paskutinį solinį Jurgos koncertą šiais metais, muzikos gerbėjai jau suskubo įsigyti du trečdalius šio koncerto bilietų.

Šiais metais Jurga jau pristatė radijo stotims kelis naujus savo kūrinius – dainą „Tyliai“ ir kartu su Virus J sukurtą „Centre of the World“. Neseniai nufilmuotas naujausias Jurgos vaizdo klipas dainai „I Wonder“ tapo vienu didžiausių jos hitu „MTV Baltic“ eteryje, o prieš kelias savaites buvo perleistas debiutinis Jurgos albumas „Aukso pieva“, papildytas natomis ir akordais.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją