Prieš kurį laiką Sandra kartu su dainininkėmis Asta Pilypaite bei Gintare Karaliūnaite įrašė vienos lietuvių liaudies dainos šiuolaikinę adaptaciją. Tačiau tuo jos muzikiniai eksperimentai nesibaigė – S.Chlevickaitė jau kurį laiką brandina mintį apie duetą su savo devyniolikmete seserimi Saulėne.

„Ji turi gražų, tobulą balsą. Nesinorėtų, kad toks balsas nugrimztų į pogrindį, - nusijuokė 28 metų moteris. – Mūsų muzikiniai skoniai sutampa, galvojame kurti latino house stiliumi. Nenorime kurti pigaus popso, mums nereikia daug klausytojų. Norime daryti tai, kas miela širdžiai“.

Abu Sandros berniukai, rodos, tokiam mamos užsiėmimui neprieštaraus. Šešerių metų sūnus Augustas, kurio Sandra susilaukė nuo krepšininko Šarūno Marčiulionio, yra girdėjęs ir ankstesnių S.Chlevickaitės kūrinių, o mažasis Emilis, Sandros ir „G&G Sindikato” reperio Andriaus Glušakovo-Pusho, nors dar yra tik pusės metų, tačiau išgirdęs muziką, jau veržiasi šokti.

Labai gali būti, kad būsimąsias seserų dainas prodiusuos Sandros mylimasis Pushaz.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją