JAV prezidento rinkimų naktį muzikantas praleido redaguodamas galutinę dainos „It's A New Day” versiją, kuri klausytojams bus pristatyta trečiadienį.

Grupės „The Black Eyed Peas” dainininkas teigė, kad daina yra duoklė Amerikos žmonėms ir jų vaidmeniui šiuose įvykiuose.

Kiek anksčiau šiais metais Will.i.am, paremdamas B. Obamos siekį tapti JAV prezidentu, išleido greitai išpopuliarėjusią ir vasario mėn. daugelio dainų topų sąrašuose atsidūrusią dainą „Yes We Can”. Šioje dainoje reperio sukurtos muzikos fone girdima B. Obamos kalba.

Taip pat dainoje girdėti tokių žvaigždžių kaip Scarlett Johansson, džiazo legendos Herbie Hancock ir grupės „Pussycat Dolls” pagrindinės dainininkės Nicole Scherzinger vokalai.

Naujoji daina ir jos vaizdo klipas bus pristatyti „Dipdive” tinklapyje.

Will.i.am taip pat paprašė įžymybių prisidėti prie vaizdo klipo kūrimo.

„Iš tikrųjų visa tai yra tam, kad žmonės galėtų palikti savo atsiliepimus sukurti puslapį ir palikti savo atsiliepimus, kaip jie jaučiasi dėl šio Amerikos laimėjimo”,- teigė Will.i.am.

Muzikantas, kurio daina su grupės „Girls Aloud” dainininke Cheryl Cole balandį užėmė top 10-tuko pirmą vietą, dalį rinkimų nakties praleido Čikagoje, kur vėliau B.Obama sakė savo sveikinimo kalbą.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją