Plastiškais judesiais pasižymintis A.Storpirštis scenoje dirbo už tris, o gal net keturis. Daugiausia Lietuvos popmuzikos scenoje prakaito išliejantis vaikinas kartu su kitu grupės ideologu Vidu Bareikiu plėšė alternatyviam sostinės jaunimėliui jau iki skausmo pažįstamas dainas, demonstravo energingą „go go“, ir dar scenoje net surengė efektingą parodomąjį
bo džitso
- kovos su lazdomis – spektaklį.

Apie keturi šimtai žiūrovų, penktadienio vakarą susispaudę į Tolerancijos centrą, neturėjo nusivilti „Suicide DJs“ surengtu vakarėliu. Iš pradžių centro kampelyje jaukiai įsitaisiusi ta pati kompanija, prisidengusi „Stipriai kitaip“ pavadinimu, pasistengė apšildyti ne tik besirenkančius žiūrovus, bet pakankamai „apsišildė“ ir patys save. Jau kaip „Suicide DJs“ užkopę į sceną, muzikantai buvo pakankamai įkaitę ir nuo pat pirmųjų akordų ėmė kurti uždegantį vaizdo instaliacijomis pagyvintą spektaklį, į jį įtraukdami ir žiūrovus. Pastarieji klusniai vykdė V.Bareikio ir A.Storpirščio nurodymus - ir prasiskirsdami sudarė „gyvą“ koridorių, kuriame A.Storpirštis demonstravo Benui Johnsonui prilygstantį sprinterio talentą, tai iškėlę kairę ranką šoko „suicidišką“ makareną, tai tūpėsi ant grindų ir pagal komandą šokdavo iš vietų visa gerkle rėkdami „Aš neturiu klausos!”

„Suicide DJs“ spektaklį kurti padėjo ir V.Bareikio mylimoji, dainininkė Jurga Šeduikytė. Neseniai sūnelio Ado susilaukusi dainininkė, pasipuošusi akį traukiančia suknele ir stilinga kepurėlę, po kuria ji slėpė savo naująją, saulėtą šukuoseną, scenoje drąsiai stojo ant kėdutės ir savo užburiančios maldos nuotrupomis puikiai įsiliejo į bendrą renginio atmosferą.

Publika šluostėsi prakaitą ir skubėjo malšinti troškulį prie improvizuoto baro. Organizatoriai pasirūpino pakankamomis vaišių atsargomis – vakarėlio svečiai ir dalyviai išmaukė apie 40 litrų pieno „Mū“ ir sudorojo kelias dėžes sausainių.

Po kelias valandas trukusio koncerto muzikantai braukė prakaitą, tačiau nepuolė slėptis persirengimo kambarėliuose , o kantriai dalijo parašus ant ką tik pasirodžiusio debiutinio albumo „Animation..“ viršelio. Viena įkaitusi gerbėja vien albumo viršeliu nepasitenkino – keliems grupės muzikantams teko laimė savo parašus suraityti jai ant krūtų.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją