Akciją „Nė vieno kapo be žvakutės“ organizavo renginių organizavimo agentūra „Show centras“, jos atstovai tikisi, kad kitais metais šioje Vėlinių akcijoje dalyvaus dar daugiau žinomų žmonių ir graži akcija taps tradicine.

Žvakutes atlikėjai ir vaikų globos namų auklėtiniai degė ant daugelio apleistų kapų – degė tol, kol užteko žvakučių. Vaikams buvo įdomu ne tik žvakeles degioti, bet ir pabendrauti su mėgstamais atlikėjais. Itin daug vaikų dėmesio sulaukė atlikėjas Soliaris – vos įžengus į kapines vaikai ėmė prašyti jo autografų.

Soliaris portalui KLUBAS.LT sakė, kad žvakes ant apleistų kapų dega ne pirmą kartą. Kasmet, lankydamas artimųjų kapus, po žvakutę uždega ir ant greta esančių kapų, kuriais niekas nebesirūpina. Tuo tarpu Lukas Pačkauskas džiaugėsi galėdamas dalyvauti tokioje gražioje akcijoje ir tikino apleistus kapus žvakutėmis „sušildo“ visada, kai tik apsilanko kapinėse: „Juk malonu žinoti, kad galima pagerbi žmogų bent mintimis.“

Atlikėja Erika Nudaitė-Faina prasitarė, kad penktadienį kapinėse lankėsi antrą kartą gyvenime: „Iš mano artimųjų niekas nemirė, todėl ir nevaikštau į kapines, tik su tėvais kartą buvome. Bet šioje akcijoje sudalyvavau mielu noru – graži akcija tokia proga.“

Uždegę žvakutes ant apleistų kapų, vaikų namų globotiniai atlikėjų taip lengvai nepaleido – visi panoro nusifotografuoti bendrai nuotraukai ir gauti mylimų žvaigždžių autografus.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją