Vis dėlto mylimieji žadėjo, kad netaps nuolatiniu šeimyniniu duetu, kaip „katinų“ pora ar Zvonkų šeima.

Akustinis šeimyninis duetas pristatė meilės balades, mėgstamiausias jų dainas, kelias solo dainas ir visiems gerai žinomus užsienio atlikėjų kūrinius. Erica ir Jurgis drauge uždainavo netikėtai – GCW turėjęs vykti „Latino power“ vakarėlis buvo atšauktas, todėl nenorėdami nuliūdinti žiūrovų, situaciją sutikoišgelbėti Didžiulių šeima. Žiūrovai, neabejotinai, liko nenusivylę.

Nors E. Jennings ir J. Didžiulio koncertą stebėjo nedidelis būrelis žmonių, jie vieninteliai turėjo progą išgirsti šeimos „naminių“ dainų, kurias jie sukūrė sėdėdami namuose, prie židinio, ir kurios neturėjo būti skirtos publikai, o svarbiausia – publika išgirdo Jurgio kūrybos dainą, kurią jis sukūrė norėdamas pasipiršti Ericai. Tačiau daina buvo skirta ne Ericai, o Ericos tėčiui.

„Žinojau, kad Ericos nereikės ilgai įkalbinėti – mes abu norėjome susituokti, bet visai kas kita – Ericos tėtis, juk turėjau atsiklausti jo leidimo ir gauti sutikimą. Ericos tėtis – muzikalus žmogus, todėl norėdamas paprašyti jo dukters rankos, parašiau jam dainą“, – dainos sukūrimo istoriją pasakojo J. Didžiulis.

Šioje dainoje Jurgis kreipiasi į Mr. Jennings (poną Jennings), papasakoja jam, kaip myli Ericą ir koks puikus gyvenimas būtų, jei ji būtų visą gyvenimą su juo. Jurgis dainoje sako nebijantis ateities, kolumbietiškai kreipiasi į Ericos tėtį ir vėliau angliškai priduria: „Tikriausiai nesupratote, ką dabar pasakiau, bet aš norėčiau paprašyti jūsų gražiosios dukters rankos.“

Jurgio ir Ericos koncertas ne tik šia, bet ir kitomis dainomis priminė jaukią meilės istoriją, jiedu dainavo ne tik žiūrovams, bet ir vienas kitam.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją