Festivalyje „Slavianskij bazar“ ji pristatė ne tik naujausią savo solinę programą, bet ir buvo viena iš estradinės dainos konkurso „Vitebskas 2008“ komisijos narių. Per pasitarimus vieniems užsisakius kavos, kitiems arbatos, ji nei kiek nepergyvendama dėl savo figūros dažniausiai pasirikdavo puodelį karšto šokolado. Beje, gražias kūno formas išsaugoti jai padeda kasdieninės kroso distancijos.

Ji pati pasakojo išimčių nedaro niekada, net Murmansko taigoje, kur jos saugumą užtikrina mersedese sėdintys du apsaugos darbuotojai.

Puikiai jausdamasi ir atrodydama ne tik scenoje, bet ir kasdienybėje, ji nei kiek nepergyvena dėl savo amžiaus.

Komisijai pradėjus darbą, daugiau nei 50 metų sulaukęs rusų dainininkas Olegas Gazmanovas atsistojęs tarė: „ Aš, kaip vyriausias ....“

„Kiek tau metų?“- ramiai jį pertraukė Laima Vaikulė. Išgirdusi atsakymą, tarė: „Sėsk, berniuk, pakalbėsi vėliau“.

Per repeticiją užkalbinus žurnalistams, būdama be jokio makiažo, ji taip pat išliko rami. Paklausus, kada ji atrodo gražiausiai ir pati sau labiausiai patinka, už ją atsakė jos jaunasis scenos partneris Interas Busulis: „ Rytais.“ Kadangi žurnalistų smalsumas iš kur jis tai žino liko be atsako, galima tik spėlioti, ar jie tikrai yra tik scenos partneriai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją