Gintarė Valaitytė
sako pasikeitusi todėl, kad nori išsiskirti iš „Yvos“ sesučių: „Mane dažnai painioja su Natalijos seserimi Kristina, tai gal dabar nebesupainios.“ Daugiau pasikeitimo priežasčių mergina negalėjo įvardinti, nes pasikeisti nusprendė spontaniškai, ilgai negalvojusi. Gintarė prisipažįsta, kad buvo nusprendusi ir labai trumpai nusikirpti plaukus, bet ją atkalbėjo kirpėja: „Kirpėja sakė, kad gaila tokių ilgų plaukų, bet aš manau, kad ateityje vis tiek nusikirpsiu – mano plaukai labai greitai auga, todėl man jų tikrai negaila“

Merginos pokyčius labai teigiamai įvertino tėtis, tik mama kiek susiraukė – mamai ilgakasė šviesiaplaukė Gintarė patiko labiau.

Žvaigždės keičia ne tik plaukų, bet ir akių spalvą, juk sakoma, kad šviesiaplaukiai retsykiais pasvajoja apie tamsias garbanas, o mėlynakiai – apie tamsiai rudas akis. Šviesias akis rudais kontaktiniais lęšiais „nudažė“ Nijolė Pareigytė ir Viktorija Perminaitė. Neli kontaktinius lęšius netikėtai parsivežė iš Tailando, o Viktorija, jau gerą pusmetį akis pagyvinanti ruda spalva, sako, kad šviesių plaukų ir rudų akių derinys jai visada patiko – todėl ir įsigijo kontaktinius lęšius. „Nemanau, kad kitos spalvos kontaktiniai lęšiai labai kenkia akims, juolab, kad juos nešioju tikrai ne kasdien, tik vykdama į vakarėlius ar filmavimus pasiryškinu.“

Grupės ,,69 danguje” dainininkė Nijolė Pareigytė iš tolimos šalies parsivežė net tris poras rudų kontaktinių lęšių. Tamsiausio (ir Nijolei gražiausio) rudo atspalvio lęšiai jau susidėvėjo, tad dabar dainininkė vaikšto su šviesesnio atspalvio lęšiais. Rudakė norėtų keisti ir plaukų spalvą – tapti brunete. Vis dėlto tokiam kardinaliam pasikeitimui N.Pareigytė kol kas nesiryžta.

Neseniai pokyčiams ryžosi ir dainininkė Evelina Anusauskaitė, ji pagaliau išdrįso įgyvendinti jau seniai ramiai miegoti neleidžiantį norą – nusidažyti plaukus. Iki šiol, kad ir kaip norėjosi, Evelinai to padaryti nepavyko, nes kirpėjai rizikuoti dažais sugadinti tokius ilgus plaukus nesiryžo, todėl dainininkė kibo į darbą pati. E. Anusauskaitė tvirtina, jog visų plaukų dažymui užteko vieno buteliuko plaukų dažų. „Nusidažiau vakare ir kol plaukai išdžiuvo, atėjo trečia nakties. Tada atsikėliau pasižiūrėti ir rezultatas patiko. Jau seniai norėjau kažko naujesnio, kartais tokios menkos smulkmenos labai pakelia nuotaiką“, - linksmai pasakoja tamsiaplauke tapusi Evelina.

Atlikėjo ir prodiuserio Stanislavo Stavickio-Stano pasikeitimai šokiravo daugelį gerbėjų, o pats Stano po tokių pokyčių sunkiai pažino net pats save. Dainininkas sako, jog atkurta natūrali jo plaukų spalva „kažkaip mistiškai“ pakeitė ir jo akių spalvą. Anot dainininko, blondino Stano akys buvo žalsvos, o dabar spalvos taip „sukontrastavo“, kad be jokių spalvotų kontaktinių lęšių akys atrodo taip, lyg būtų rudos spalvos. Stano tvirtina, kad apie plaukų dažymą pagalvodavo jau seniau, tačiau šįkart ryžosi, kaip pats sako, „nustoti viščiukauti“, nes tokiam žingsniui labai pritarė jo kirpėjas.

Plaukų spalvą ir šukuoseną prieš mėnesį kardinaliai pakeitė ir „keliukė“ Evelina Bakanovienė. Švelnių bruožų atlikėja šiems pokyčiams ruošėsi jau seniai, bet jos kirpėja tik dabar paklausė Evelinos prašymų. Iš blondinės virtusi brunete jauna mama KLUBUI.LT sakė, kad džiaugiasi pasikeitimais, o ir aplinkiniai jos pokyčius įvertino teigiamai.

Kuris „rudasis“ pasikeitimas labiausiai vykęs – pareikškite savo nuomonę apklausoje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją