Čia į aptarnaujančio personalo vaidmenis įsijautė ,,Pabusk su TV1“ kūrėjai – šviežiomis sultimis vaišino aktorė Žemyna Ašmontaitė, jai padėjo kolega – laidų vedėjas Dainius Ožalas.

Laidos prodiuseris Karolis Malinauskas džiaugėsi aktorės Ž. Ašmontaitės gabumais vaidinant padavėją: ,,Šį rytą jai tikrai puikiai sekėsi, tikiuosi, kad ir startuojančioje laidoje Žemyna trykš energija“, - sakė K. Malinauskas.

Žurnalistai buvo sužavėti ir rytinės laidos kulinarinės rubrikos vedėjo-virėjo Martyno Maciko, kuris specialistų lyginamas su britų Jamie Oliveriu, gabumais – Martynas visus vaišino nuostabiu omletu su, kaip pats sakė, ,,slapto recepto sviestu“, kuris jau iš tolo švytėjo žalia spalva. Paprastų ir nesudėtingų, tačiau intriguojančių skanėstų paslaptys ir bus atskleidžiamos rytinėje laidoje.

Laidos kūrėjai žada, kad nuo šiol rytai bus linksmi ir energijos suteiks visai dienai. „Pabusk su TV1“ dominuos maksimalus tempas – orai, horoskopai, naujausi muzikiniai klipai, pop pasaulio naujienos, dienos įvairenybės, naujienos iš įvairių renginių, daug naudingų patarimų žadanti rubrika ,,Dienos stilius“ ir itin dinamiškai organizuojama spaudos apžvalga.

Spaudos apžvalgos vedėjas, žurnalistas Audrys Antanaitis, žada suktis itin greitai – jis ne tik apžvelgs svarbiausias spaudos publikacijas, bet ir pateiks komentarus, o svarbiausia – išvys vos „iškeptų“ straipsnių herojus. A. Antanaitis nejuokaudamas tvirtina, jog pašnekovai net patys nespės pajusti, kaip šiltą lovą iškeitė į televizijos kameromis apsuptą studiją.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją