„Aguona“ buvo prarašyta prieš daugiau nei pusantrų metų. Grupė „Arbata“ ir Alina Orlova tuo metu koncertavo tame pačiame renginyje, kurio metu mes ir susipažinome. Kilo mintis įrašyti bendrą dainą, kuri jau buvo sukurta ir jos balsas geriausiai tiko atskleisti tos dainos dvasią“ – kalbėjo dainos autorius Andrius Zalieska – Zala.

Pasak grupės narių, kūrinio atsiradimą įtakojo noras daryti pasaulį truputi geresnį, gražesnį. Jie teigia, kad viena iš „Arbata“ misijų tą grožį dovanoti žmonėms. „Arbata“ ne tik pristatė naują radijo singlą, bet ir prakalbo apie naują albumą, rašoma „Bombonešio“ pranešime spaudai.

„Daina su Alina yra kūrinys iš naujojo albumo, kuris, tikimės, pasirodys dar šiemet. Albumas stipriai skirsis nuo pirmojo. Jame atsiskleis jau kitokia dvasia, tačiau tokia pat žaisminga, kelianti šypseną, užvedanti linksmybėms ir spinduliuojanti geromis emocijomis. „Aguona“ nėra vienintelis kūrinys albume įrašytas su kitais atlikėjais. Žadame pateikti ir daugiau įdomių ir smagių staigmenų“, – Kalbėjo grupės nariai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją