Komisija Sashos Son nevertino ir automatiškai pasiuntė į paskutinę vietą – leido spręsti žiūrovams. O šie turi savo nuomonę – Sasha Son žiūrovų balsais šįkart ženkliai aplenkė kolegas (surinko 1799 balsus).

Susumavus LNK „Muzikos akademijos“ dalyviams išdalytus komisijos, dainininko Afric Simone, grupės „Ottawan“ ir televizijos žiūrovų balsus, paaiškėjo: jaunasis projekto narys Stasys Turan kovos dėl išlikimo, o lyderiu trečiąkart išrinktas Ruslanas Kirilkinas, rašoma LNK pranešime žiniasklaidai.

Patrakusiame disko vakarėlyje Šiaulių arenoje Stasys atliko duetą su energinguoju disko karaliumi Afric Simone. Šis berniuką pagyrė už drąsą ir skyrė devynis iš dešimties balų: „Kai paaugsi, skirsiu dešimtuką. Duok penkis, o aš tau – devynetą“, - sakė dainininkas. Panašios nuomonės laikėsi ir komisija: „Gauti patį aukščiausią balą Stasiukui dar per anksti, bet skiriu devynetą už tas emocijas ir nuotaiką – iš Stasio galėtų pasimokyti kiti dalyviai“, - sakė komisijos narė R. Ščiogolevaitė.

Šeštadienį disko šou stebėdami televizijos žiūrovai Stasiui nebuvo tokie dosnūs. Susumavus balsus, paaiškėjo, kad jis kitą šeštadienį susikaus dėl išlikimo šou.

Su Stasiu susirems projekto gražuolė šiaulietė Gabrielė Kasakaitytė. Praėjusį šeštadienį nuo kovos ją išgelbėjo Rūta Ščiogolevaitė, tad dauguma šou dalyvių šįsyk jai skyrė karštąją natą.

Kas tas trečiasis, kurio likimas „Muzikos akademijoje“ pakibs ant plauko, trečiąkart spręs lyderiu tapęs Ruslanas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją