Deja, kolekcijos pristatymas susirinkusiems svečiams ir dizainerei baigėsi kiek netikėtai – Energetikos muziejuje dingo elektra.

It porcelianinės lėlytės besisukantys modeliai grakščiai demonstravo rankinio trikotažo kolekciją, kol muziejaus salėje netikėtai nutilo muzika ir užgeso šviesos – žiūrovai nuščiuvo, o vakaro vedėjas Paulius Skučas po kelių akimirkų išbėgo į salės vidurį ir žadėjo susirinkusiems, kad netrukus viskas susitvarkys.

Vis dėlto net ir po pusės valandos nepavyko išspręsti problemos ir kone pusę neparodytų modelių Indrai teko išleisti vienu ypu ir savo originalų rankų darbą svečiams pademonstruoti prieblandoje.

Rankinio trikotažo drabužiai – elegantiškos, ekstravagantiškos, švelnios, romantiškos ir išskirtinės suknios puošė balerinas, kurios kolekciją pristatė taip, lyg būtų tikrų tikriausios porceliano lėlytės, besisukančios pagal grojančios prisukamos dėžutės melodiją.

Balta, dramblio kaulo, juoda, pilka spalvos ir jų deriniai – tokios spalvos dominavo šiek tiek paslaptingoje ir labai moteriškoje „porcelianinėje“ kolekcijoje, kurioje atsispindėjo dėmesys detalėms ir romantiškiems aksesuarams.

Indros Dovydėnaitės kolekcijos įvertinti ir dizainerę pasveikinti atėjo didžiulis būrys draugų ir artimųjų. Šventės eiga rūpinosi vyras Dovas Serapinas, ovacijomis ir palaikymo šūksniais jos modelius lydėjo uošvė Nomeda Marčėnaitė su vyru ir Indros tėveliais.

Sveikintojų būryje sukiojosi Titas ir Violeta Blėdžiai. Violeta Repčenkaitė-Blėdienė, kaip ir kita vakaro viešnia – aktorė Redita Dominaitytė, buvo pasipuošusi I. Dovydėnaitės rankų darbo drabužiais ir aksesuarais. Gėles dizainerei teikė ir žurnalistė bei rašytoja Laima Lavaste, drauge atėję, bet atskirai kolekciją stebėję Aistė Jasaitytė ir Romanas Čeburiakas bei daugelis kitų Indros bičiulių ir talento gerbėjų.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – „porcelianinės“ suknelės ir mados vakaro svečiai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją