Vakaro metu svečiai vaišinosi įvairiais gėrimais, apžiūrinėjo žymių Paryžiaus, Tokijo ir Briuselio dizainerių - Jean Paul Knott, Ann Demeulemeester, Irakli Nasidze jau iškabintus pardavimui drabužius ir lūkuriavo iš galerijos rūsio pakilsiančių manekenių, vėliau pristačiusių kolekciją, kuri reprezentavo galerijoje vyraujančio braižo ir stiliaus koncepciją.

„Beža galerija“ siekia atverti naujus mados meno horizontus, pristatyti kitokią gyvenimo kokybę, pilną kūrybos, naujų siluetų ir įvaizdžių“, – teigia „Beža galerijos“ savininkės seserys Živilė ir Erika Stankevičiūtės.

Nusistovėjusių kodų paneigimas, eklektiški ir kartu ramūs bei tvarkingi siluetai, originalumas – visa tai dominavo pristatytoje kolekcijoje. ,,Aš visada buvau už kardinaliai kitokią madą, nes mes jau turim elegantiškų, prabangių rūbų. Aš už tokią madą, nes tai yra kitokie, ekstravagantiški drabužiai, manau, kad mūsų moterų kasdienybę ir visą įvaizdį šis stilius labai pagyvintų“, - sakė stilistas M. Petruškevičius ir pridūrė, jog naujame mados salone pasijuto lyg ne Lietuvoje.

Gausiame būryje vakaro svečių buvo ir dar daugybė žymių žmonių – Daina Bosas, Lidija Rasutis, Eirida Daukšienė, Kęstutis Verslovas. Buvo ir tokių, kurie kolekcijos pristatymo vis tik nepamatė – advokatė Svetlana Pronina, atrodžiusi itin ekstravagantiškai, likus vos kelioms minutėms iki modelių pasirodymo, paslaptingai dingo, o verslininkas Marius Gelažnikas galerijos įkūrėjų pasveikinti atvyko tuomet, kai visi svečiai jau skirstėsi.

Akimirkos iš galerijos atidarymo - KLUBAS.lt fotogalerijoje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją