Polėkio nestingančioje laidoje – šviežut šviežutėliausia naujiena – pikantiški vaizdai iš erotinių, netrukus Lietuvoje pasirodysiančio žurnalo „Playboy“, fotosesijų. Kokios merginos veržėsi į pirmojo, visame pasaulyje puikiai žinomo žurnalo pirmuosius puslapius, kas pakliuvo ant viršelio, kurios gražuolės puikuosis savo nuogybių nuotraukomis, žiūrovai sužinos pirmoje „Super L.T.“ laidoje pirmajame Lietuvos ryto TV sezone. Pirmoji Playboy mergina, išdrįsusi nusirengti ir prieš laidos kameras – 33 metų Neringa, studijavusi ne šiaip bet ką, o finansus, rašoma pranešime spaudai.

„Super L.T.“ nebūtų naujienų apie žvaigždes laida, jei neaptartų Mios ir Natalijos Zvonkės muštynių. Beveik mėnesį nagrinėjamas skandalas žiūrovams padės prisiminti ir nemažai kitų žvaigždžių muštynių. Tokio didelio ir ilgai aptarinėjamo skandalo nesukėlė net Egidijus Dragūnas, dar ne taip seniai užsimojęs šampano buteliu per verslininko Kęstučio Verslovo galvą. Dabar jau puikiai sutariantys bičiuliai Ezopas ir Igoris Kofas atskleidžia detales, kodėl prieš keletą metų vienas kitam pliekė į dūdą. Grupė „Pikaso“, kaip patys sako, jau subrendę vyrai, prisimena, kaip kadaise savo tiesą gynė, gerai aplamdydami kaulus hip hopo atlikėjams. Ir tai dar ne viskas.

Kaip iš skandalo pasipelnė Mia ir Natalija Zvonkė, o kur šios moterys prakišo. Konfliktą nagrinėja kvalifikuoti, apie žvaigždes ir jų „gamybą“ puikiai nutuokiantys žurnalistai ir psichologai: muzikos apžvalgininkas Ramūnas Zilnys, psichologas ir psichoterapeutas, šmaikštusis daktaras Gediminas Navaitis ir žurnalo Lietuvoje „Žmonės“ redaktorė Daina Žemaitytė.

Žinoma, skandalų viršūnėje vis dar sėkmingai laikosi „Dviratuko“ atlikėjas Eugenijus Ostapenko. Jis vėl įsipainiojo į meilės trikampį, tik šį kartą labai jau netradicinį. Dainininkas, iki šiol gyręsis nuolatiniais meilės nuotykiais su vis kita moterimi, pasirodo, nežino, ką pasirinkti – vyrą ar moterį. Bent taip teigia laidos herojai – dainininkas Aidas Manikas ir Kauno estrados žvaigždė, tikra „Pūko“ primadona Erika. Moteris atskleidžia, kad skandalingasis lovelasas jos vieną kartą vos iš automobilio neišmetė.

Nužvelgdama rudenio įvykius pramogų pasaulį apžvelgianti laida negalėjo praleisti ir prabangaus Džordanos Butkutės gimtadienio. Apie nepavykusį jos ir verslininkės Ingos Budrienės duetą jau girdėjo visa Lietuva, bet žiūrovai taip ir liko nesužinoję, kaip mylimai dainininkei pavyko tiek sulieknėti, jog aikčioja visi ją pamatę. Laidos žurnalistai aiškinasi, gal Džordžai pradėjo šampano dietą... Atlikėja prisipažįsta, kad valgo ir ledus, ir koldūnus, bet kilogramai sėkmingai tirpsta.

Ir kas pasakė, jog negalima pradėti visko iš pradžių, tarsi ant balto lapo? Romas Dambrauskas vėl šypsosi, nesislapsto nuo žurnalistų, surenka pilnas aikštes gerbėjų, žodžiu, gyvenimas kaip ant švaraus balto lapo, kur nerasite nei skyrybų su žmona, nei skandalų su Eugenijumi Ostapenka. Kad ir kaip neįtikėtina, tačiau atsigauti po visų šių išvardintų baisybių mūsų dainiui padėjo jaunosios kartos Jūžintų pranašas Andrius Rimiškis. Skirtingų kartų dainininkai ne tik suėjo į sceninį duetą, bet ir labai susidraugavo. Romo Dambrausko linksmybės Jūžintuose, fatališkas susitikimas su Rimiškio mama ir dar daugiau.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją