Net 23 procentai jų manė, kad pirmosios topo vietos nusipelnė „69 danguje” dainininkė Karina Krysko. Nors po sėkmingo pasirodymo „Šokių Eurovizijoje“ jau praėjo ne viena savaitė, tačiau Lietuva, rodos, dar nepamiršo jos ir Karinos mylimojo Sauliaus Skambino žygdarbio Glazge. Ir, matyt, dar ilgai nepamirš – Karina antrąją vietą užėmusią kolegę „69 danguje” bei krepšininko Šarūno Jasikevičiaus mylimąją Godą Sabutytę aplenkė net 1200 balsų.

Karštajame savaitės penketuke vietos atsirado vieninteliam vyrui – LNK „Muzikos akademijoje“ ryškiai šviesiančiam Ruslanui Kirilkinui. Vaikino, neslepiančio savo netradicinės orientacijos, drąsa bei dainomis žavisi nemažai KLUBAS.lt skaitytojų, padėjusių šią savaitę Ruslanui įsitvirtinti ketvirtoje vietoje ir aplenkti visą būrį kur kas garsesnių įžymybių.

Savaitės lyderių penketuką nuspėti buvo galima jau iš anksto, o štai kas paliks topą, sprendėsi iki pat paskutinės akimirkos. Ilgą laiką ant prarajos slenksčio balansavo net keturios garsenybės – verslininkė Inga Budrienė, stilistė Eglė Mickevičienė, kompozitorius Deivydas Zvonkus bei vakarėlių liūtas Marius Gelažnikas. Nedaug trūko, kad iš topo iškristų M.Gelažnikas, tačiau matyt skaitytojų širdis sujaudino žinia, kad pasiturintis verslininkas laukia kelio operacijos. Labai netikėta buvo Ingos Budrienės, savo gerai draugei Džordanai Butkutei surengusios įsimintiną keturiasdešimtmečio šventę, totali nesėkmė. Tikėkimės, kad šį nusivylimą I.Budrienė greitai pamirš, juolab, kad jos dar laukia puikių įspūdžių kupina savaitė Egipte.

Vietoje iš „Lietuvos įžymybių Top 20” iškritusių I.Budrienės bei kompozitoriaus D.Zvonkaus, šią savaitę siūlomos dainininkės Violetos Tarasovienės bei Lietuvos nacionalinio radijo ir televizijos generalinis direktoriaus Audriaus Siaurusevičiaus kandidatūros.

V.Tarasovienė praėjusią savaitę nuolat buvo žiniasklaidos taikiklyje – spauda ir internetas mirgėte mirgėjo nuo pranešimų apie tai, kad Violeta reklamuos dantų pastą. Be to, Violeta su savo vyru Viliumi Tarasovu penktadienį po ilgos pertraukos surengė įspūdingą koncertą, kurį vainikavo netikėtas akibrokštas – po koncerto Violeta atsuko nugarą iš jos interviu išpešti mėginusiai „L.T paparacų“ vedėjai Natalijai Zvonkei.

Savotiškai sužibėjo ir Lietuvos nacionalinio radijo ir televizijos generalinis direktorius Audrius Siaurusevičiaus. LRT vadovas Seimo rinkimų naktį, kaip įtariama, kiek įšilęs per klaidą įsmuko į vieno viešbučio elektros skydinę, ir įsirėmęs į duris, sugebėjo atlaikyti kelias valandas trukusį žurnalistų šturmą.

Lietuvos įžymybių Top 20/2008 metai/41 savaitė

1.Karina Krysko – 2617 balsai.

2.Goda Sabutytė – 1467 balsai.

3.Inga Jankauskaitė – 1336 balsai.

4. Ruslanas Kirilkinas – 1289 balsai.

5. Natalija Zvonkė – 1015 balsai.

6. Šarūnas Jasikevičius – 655 balsai.

7. Jurgita Jurkutė – 652 balsai.

8. Džordana Butkutė – 590 balsai.

9. Evelina Anusauskaitė – 409 balsai.

10. Giedrė Rusytė -319 balsai.

11. Mia – 248 balsai.

12. Egidijus Dragūnas – 201 balsai.

13. Aistė Paškevičiūtė – 175 balsai.

14. Mantas Petruškevičius – 153 balsai.

15. Stano – 94 balsai.

16. Svetlana Pronina – 82 balsai.

17. Eglė Mickevičienė – 68 balsai.

18. Marius Gelažnikas – 65 balsai.

19. Deivydas Zvonkus – 64 balsai.

20. Inga Budrienė – 53 balsai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją