„Kaip gaila, kaip liūdna, šiam pasauly viskas baigias... Tau ištart „Sudie“ nėra jėgų...“, - šiuos dainos „Ką man padaryt?“ žodžius Sasha Son šeštadienį „Muzikos akademijos“ scenoje sudainavo paskutinį kartą.

Sashai Son laimėti nepadėjo net duetas su legendinės dainos „Mamai“ autoriumi Ovidijumi Vyšniausku. Paguodos prizas projektą palikusiam Dimai – fortepijonas, kuriuo jis grojo kiekvieno pasirodymo metu, rašoma LNk pranešime žiniasklaidai.

„Gyvenimas tęsiasi. Savo mylimą muziką dainuosiu toliau, aišku... Bet iškristi labai gaila. Ne tik dėl to, kad atsilikau vos šešiais balsais nuo Juozo, bet ir dėl to, kad čia susiradau daug draugų. Verkti neverkiau, bet norėjau... Labai keistas jausmas... Ačiū. „Muzikos akademija“ davė labai daug patirties“, - iškart nulipęs nuo scenos sakė Sasha Son.

Tuo tarpu Juozas, laimėjęs prieš Sashą Son, tikino esąs silpnesnis varžovas. „Aš galiu padaryti šou, bet taip, kaip tu, Sasha, dainuoti aš tikrai negaliu. Kaip jaučiuosi? Tai gerai, tai blogai, po to vėl gerai ir vėl blogai. Save laikau silpnesniu už Sashą. Manau, man tiesiog pasisekė – šešių balsų persvaros pergale nereikėtų laikyti. Tai – fortūna“, - susijaudinęs kalbėjo Juozas.

Šįkart dėl išlikimo susikovė trys vyrai – trys projekto lyderiai: Sasha Son, Ruslanas ir Juozas. Ruslano akyse jaudulio ašaras žiūrovai jau įprato matyti, o, štai, niekas nesitikėjo verkiantį išvysti visuomet besišypsantį Juozą. Sužinojęs, kad pasilieka projekte, Juozas sukniubo ant kelių ir rankomis užsidengė veidą. Jis surinko 2195 žiūrovų balsus. Šešiais balsais mažiau surinko Sasha Son – 2189. Neginčijamo lyderio statusą išlaikė vėl dėl išlikimo kovojęs Ruslanas (6276 balsai).

Ruslanas į raudonąją kėdę turėjo sėsti netikėtai – jį ten pasiuntė griežtoji projekto tvarkdarė Rūta Ščiogolevaitė. Už tai, kad savaitės lyderis nesilaikė taisyklių ir neapsisprendė, kurį kolegą siųsti kovon – traukė burtus. „Taip negalima. Kad kiti dalyviai žinotų, jog lengviausiu keliu renkant kovotoją eiti negalima, tave, Ruslanai, aš sodinu į raudonąją kėdę“, - kalbėjo R. Ščiogolevaitė. Ruslanas žiūrovų teismui atsidavė antrą savaitę iš eilės. Ir antrą kartą įrodė, kad yra lyderis.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją