„Labai labai verkiau atsisveikindama su tėvais ir draugais ir važiuodama atgal į Lietuvą. Buvo gaila, kad galėjau namuose pasisvečiuoti vos dvi dienas. Labai visų pasiilgau ir nespėjau su visais dorai pabendrauti“, - pasakojo Šorena, besiilginti savo tėvynės.

Dvi paras, praleistas Tbilisyje, mergina beveik nemiegojo – bendravo su tėvais, susitikinėjo su draugais. „Grįžusi į Lietuvą beveik parą miegojau“, - sakė mergina, dabar intensyviai besiruošianti šeštadienio LNK „Muzikos akademijos“ koncertui.

Į Gruziją Šoreną parginė mokslai universitete, mat ji yra trečio kurso teisės specialybės studentė. Mergina susitarė tęsti mokslus, o į universitetą atvykti tik laikyti egzaminų. Kol kas ji lieka gyventi Lietuvoje.

Šorena tėvams ir draugams parvežė šūsnį laikraščių ir žurnalų su savo nuotraukomis ir interviu. Jos artimieji kaskart žiūri LNK „Muzikos akademijos“ transliacijas internete. „Tėvai be manęs dar serga už Rožę ir Martą, o draugai – už Sashą Son ir Ruslaną“, - sakė žavioji gruzinė.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją