Tačiau Ruslanas nesugeba to padaryti. Padėti Ruslanui apsispręsti šį šeštadienį į tiesioginę transliaciją atvyks „Muzikos akademijos“ griežtoji „mama“ Rūta Ščiogolevaitė, rašoma LNK pranešime žiniasklaida.

„Labai sunku apsispręsti, ką sodinti šalia Gabrielės ir Juozo. Aš pats kovojau dėl žiūrovų simpatijų, ir suprantu tą klaikų jausmą, kai mintyse – tik du žodžiai: liksiu ar iškrisiu. Man jau galvą skauda. Aš nesu Dievas ir negaliu nulemti likimų. Trauksiu burtus“, - sako Ruslanas.

Sužinojusi, kad Ruslanas nutarė eiti lengviausiu keliu, sukluso griežtoji komisijos narė Rūta Ščiogolevaitė. Ji prižiūri ne tik dalyvių tobulėjimą muzikos srityje, bet ir kontroliuoja, kad šie laikytųsi šou taisyklių. Anot griežtosios dainininkės, šou dalyviai, pasiųsdami savo kolegą kovoti dėl išlikimo, privalo aiškiai ir argumentuotai pagrįsti savo sprendimą. Taisyklės neleidžia traukti burtų taip atsikratant atsakomybės.

Supratusi, kad su Ruslanu „bus bėdos“, R. Ščiogolevaitė šeštadienį atvyks į tiesioginę „Muzikos akademijos“ transliaciją. Tačiau Ruslanas jos nebijo: „Aš tiesiog nematau kito pasirinkimo. Šį sprendimą priėmiau spontaniškai, kaip ir tada, kai buvau nusibalinęs plaukus“.

Urtės jis nenori skriausti, nes ši – „šauni vokalistė, dar iki galo neatskleidusi savęs. Marta neverta kovoti dėl įvairių niuansų. Ji sirgo, ne visada parodė, ką geriausio sugeba. Rožė turi begalinį norą dainuoti. Nedrįsčiau jos sodinti. Mr. Jumbo jaučiu begalinę simpatiją, nes jis dainuoja iš širdies. Paulius ką tik kovojo, tad negražu vėl jį sodinti“, - komentuoja „Muzikos akademijos“ lyderis Ruslanas. Ruslanas galėtų žiūrovų teismui atiduoti Sashą Son – už tai, kad šis praėjusį šeštadienį jam įteikė karštąją natą. Tačiau lyderis tikina nesąs kerštingas.

Lyderiu Ruslanas „Muzikos akademijoje“ tapo jau antrą kartą. Pirmą sykį jis į kovą dėl išlikimo pasiuntė Juozą, kuris grįžo į šou.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją