KLUBAS.LT pristato rinkimus „Pora – ne pora“ ir siūlo skaitytojams balsuoti , kurios poros, jų nuomone, santykiai yra tikri.

Agnė Jagelavičiūtė ir Oskaras Koršunovas (nuotrauka viršuje). Buvusi laidų vedėja, o dabar jau ir serialo „Broliai“ aktorė Agnė Jagelavičiūtė vis dažniau viešumoje pastebima režisieriaus Oskaro Koršunovo draugijoje. Po skyrybų su buvusiu vyru Vytautu Martinaičiu apie širdies reikalus vis dar kalba nenoriai ir visa gerkle nerėkia, kad ji ir Oskaras – pora. Tačiau į vakarėlius režisierius ir aktorė vaikšto drauge.

Aistė Paškevičiūtė ir Dominykas Butvilas. Televizijos laidų vedėja Aistė Paškevičiūtė ir lenktynininkas Dominykas Butvilas visai neseniai buvo pastebėti meiliai apsikabinę vaikščiojantys Vilniaus senamiestyje. Kai KLUBAS.LT pasiteiravo poros, kas juos sieja, jie mandagiai atsisakė komentuoti savo santykius. Dar prieš kelias savaites A. Paškevičiūtė vakarėliuose lankydavosi su draugu Linu Martinkėnu – juos siejo kelis metus trukusi draugystė.

Marius Gelažnikas ir Jūratė Bitinaitė. Nei Marius, nei Jūratė nepasakoja apie savo širdies reikalus ir antrąsias puses, bet vakarėliuose dažnai rodosi kartu. Verslininkai, kaip ir daugelis žinomų žmonių Lietuvoje, jokių asmeninių santykių neafišuoja, bet kas žino – galbūt M. Gelažniką ir J. Bitinaitę sieja kažkas daugiau nei bičiulystė?

Aistė Jasaitytė ir Romanas Čeburiakas. Šios poros draugystė užsimezgė šokių aikštelėje ir tęsiasi iki šiol. Jie visur pastebimi drauge, tačiau vis dar aktyviai neigia savo santykius ir tvirtina, kad jie nėra pora, nors jau ne kartą buvo pastebėti bendraujantys ne kaip draugai, o kaip aistringi įsimylėjėliai.

Oksana Zlatkovaitė ir Egmontas Bžeskas. Oksana su Egmontu ne tik draugavo, bet ir gyveno kartu. Dabar pora teigia, kad jie liko tik draugais, bet Oksana rūpinasi E. Bžesko kuruojamų grupių vadybiniais reikalais. Oksana teigia, kad E. Bžeskas vis dar yra jos širdyje, bet jų nebesieja romantiški ryšiai.

Atlanta ir Donatas Kisielius. Po skandalingų skyrybų su teisininku Oskaru Atlanta ilgai neturėjo širdies draugo ir apie meilės reikalus nekalbėjo, tačiau pastaruoju metu atlikėja vis dažniau pastebima naujo vyro draugijoje. Nors Atlanta ir Donatas elgiasi lyg būtų tiesiog draugai, ši pažintis jau gali būti peraugus į rimtą draugystę.

Kuri pora yra daugiau nei draugai – spręskite balsuodami straipsnio dešinėje viršuje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją