Beveik dvi valandas truksiančio pasirodymo metu nuskambės ir visiškai naujos, dar gyvai neatliktos dainos, taip pat jau žinomi Jurgos albumų „Aukso pieva“ ir „Instrukcija“ kūriniai, rašoma pranešime spaudai. Koncertas įvyks Vilniuje, „Forum Palace“ rūmuose.

Po kelių mėnesių pertraukos į aktyvią muzikos veiklą grįžtanti dainininkė vasaros pabaigoje padovanojo savo gerbėjams naują kūrinį „Tyliai“, o prieš kelias savaites nustebino pristatydama kartu su Virus J sukurtą dainą „Centre of the World“, kuri sėkmingai skamba šokių muziką grojančiose radijo stotyse.

„Kartu su grupe grįžtame atsinaujinę ir pasiilgę vieni kitų, su nekantrumu laukiame, kaip pirmą kartą nuskambės visiškai nauji kūriniai“, - sakė Jurga, netrukus pakviesianti savo grupę į pirmąją po ilgos pertraukos repeticiją.

Šiais metais Jurga itin retai buvo matoma scenoje, ankstesnis jos pasirodymas įvyko liepos mėnesį islandų žvaigždės Björk koncerte, todėl artėjantis koncertas taps puikia staigmena muzikos gerbėjams. Surengusi šį koncertą Jurga vėl kurį laiką nekoncertuos, darbuosis su naujomis dainomis, o aktyvesnę koncertinę veiklą planuoja tik kitais metais.

Dainininkė tikisi, kad į šį koncertą susirinks muzikos gerbėjai ne tik iš Vilniaus, bet ir iš kitų miestų. Bilietų į šį išskirtinį Jurgos koncertą jau galima ieškoti „Bilietai.lt“ taškuose. Jurgos fanų klubo nariai ir svetainės jurgamusic.com naujienlaiškio prenumeratoriai galės pasinaudoti specialiomis sąlygomis ir įsigyti bilietus su nuolaida.

Prieš daugiau nei trejus metus su didžiule sėkme debiutavusi dainininkė per savo karjerą išleido ne tik albumus „Aukso pieva“ ir „Instrukcija“, tačiau ir kompaktinius singlus „5th Season“ bei „Sandman‘s Child“, nufilmavo penkis vaizdo klipus, kurių naujausias „I Wonder“ šią savaitę jau pristatytas „MTV Baltic“ eteryje. Artimiausiu metu didžiausiems gerbėjams ir muzikos gurmanams bus pasiūlytas Jurgos albumo „Aukso pieva“ specialus leidimas, papildytas natų ir akordų knygute.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją