Vėliau ji prisipažins, kad tai – pats geriausias jos gimtadienis.

Viskas prasidėjo penktadienio vidurdienį, kai prie Džordanos namų atvyko baltas limuzinas, papuoštas atlikėjos plakatais. Jame jau buvo I. Budrienė, nusprendusi sukurti draugei nepamirštamą šventę. Pajudėjęs limuzinas Džordaną, jos draugą Sergejų, Ingą Budrienę ir jos vyrą Darių Budrį nuvežė į vieną iš Kauno sporto klubų, kur šventės dalyviams teko išbandyti jėgas kovos meno „kendo“ treniruotėje. Apsirengę specialiais kovos drabužiais, vienas prieš kitą susigrūmė Džordana ir Sergejus, vėliau vyras savo jėgas išbandė kiek su rimtesniu varžovu – D. Budriu.

Po linksmos treniruotės, limuzinas Džordaną nuvežė į Kauno vaikų globos namus „Atžalynas“, kur atlikėja bendravo su vaikais ir padovanojo keletą mielų smulkmenų.

Prieš kitą staigmeną Džordana ir I. Budrienė viename salone buvo aprengtos geišomis, o jų vyrai – samurajais. Po linksmos fotosesijos kompanija išvyko pavakarieniauti į japonų restoraną.

Vakarinė programa persikėlė į klubą „Latino“. Čia vakarui pasipuošusios dainininkės laukė trys milžiniški širdies formos kiniški ugnies žibintai. Tiesa, su Džordanos norais į dangų pakilo tik du iš jų, vienas sudegė ant žemės.

Rudenį gimusi atlikėja prie įėjimo buvo pasveikinta margaspalvių rudeninių medžių lapų lietumi.

O klube jos jau laukė keletas artimų draugų ir itin simboliška dovana – į vaišėmis apkrautą salę, kvepiančią smilkalais, buvo įneštas pandos formos tortas. Kodėl pandos? Tiesiog atlikėją taip vadina jos mylimasis nuo tada, kai ji buvo šiek tiek stambesnių formų.

Vakaro kulminacija tapo bendra I. Budrienės ir Džordanos daina, kurią moterys pirmą kartą viešai atliko klubo „Zepelinus“ scenoje.

Džordana tikino, kad tokio gimtadienio jos gyvenime dar niekuomet nebuvo. Nors per vieną dieną ji gavo begalę dovanų iš savo draugės Ingos – brangių kristalų vėrinį, plaukų peruką, mobilųjį telefoną, ir, be abejo, visą šventinę dieną, ji atviravo: „Brangiausia dovana ta, kuri įteikta iš širdies“.

Visą dieną Džordaną lydėjęs ir I. Budrienei padėjęs Sergejus Gorbonas juokavo: „Gruščiku mane įdarbino – atnešk tą, paimk aną, visur ir vaiko”. Tiesa, pridūrė, kad ši diena skirta Džordanai, o iš jo gražiausi sveikinimai bus pasakyti likus dviese. Dar prieš gimtadienį Sergejus mylimajai padovanojo „Gucci“ kvepalus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją