,,Gimdymo namai – pati geriausia vieta pristatyti naują ir visoms Lietuvos televizijoms alternatyvų kanalą“, - sakė televizijos vadovas Edmundas Jakilaitis.

,,Lietuvos ryto“ televizija bus alternatyvi visomis prasmėmis – televizijos tinklelis sudarytas kaip radijo – kiekviena laida prasidės tik lyginėmis valandomis. Tarp tęsiamų laidų - ,,TV forumas“, ,,Super L.T.“, ,,Žurnalisto tyrimas“ ir kitų, televizija pasiūlys ne vieną naujieną.

Laidos ,,Reporteris“ vedėjas Andrius Kavaliauskas pristatys pagal kiekvienos dienos įvykius parengtą publicistiką, kurioje bus ir pokalbių, ir orų prognozė su Nagliu Šulija. Naujas kanalas žada ir daug klasikinio formato žinių laidų.

Spaudos konferencijoje nedalyvavęs Jogaila Morkūnas tapo naujo ir, kaip sakė E. Jakilaitis, labai nuoširdaus muzikinio projekto ,,Gyvai“ vedėju. Šiame projekte skambės tik sugebančių groti gyvai atlikėjų muzika, specialūs interviu ir net ,,kitokiu kampu“ rodomas ,,Pageidavimų koncertas“.

,,Lietuvos ryto“ televizijoje debiutuos ir buvęs ,,Šokių dešimtuko“ dalyvis – rašytojas Marius Ivaškevičius, kuris kartu su žurnaliste Laima Lavaste ves pokalbių laidą ,,Kodėl?“. ,,Laima daugiau rinks žurnalistinę medžiagą ir pateiks konkrečius faktus, o aš atliksiu labiau medžiagą apibendrinančio vedėjo vaidmenį. Taip abu kapstysimės po lietuvių mentalitetą, o laida visuomet baigsis atsakymu ,,Todėl“, - spaudos konferencijoje kalbėjo M. Ivaškevičius.

,,Pakilkime virš debesų, pagulėkime žolėje“, - taip optimistiškai nuteikia Algimantos Žukauskienės vedama laida ,,Naujas gyvenimas“, kurioje bus rodomos pačios įvairiausios ir tikriausios, pamokančios ar guodžiančios istorijos.

Naujoji televizija nepamiršo ir vaikų, kuriems vienintelė Lietuvoje kasdien ir geriausiu televizijos laiku rodys ,,Mėtą meškiniją“.

Beje, ,,Lietuvos rytas“ nepamiršo ir serialų gerbėjų – žiūrovai išvys europietišką ir amerikietišką produkciją. E. Jakilaitis žada, kad prie televizijos ekranų tikrai turės ką veikti ir krepšinio aistruoliai. Čia netruks ir dokumentinių laidų. Anot E. Jakilaičio, televizijos tinklelis kas porą mėnesių bus atnaujinamas naujomis, naujo žanro ir formato laidomis, o po kelių metų ,,Lietuvos rytas“ siekia tapti trečiąja pagal žiūrimumą televizija Lietuvoje. ,,Lietuvos ryto“ televizija startuos kitą sekmadienį 19val. tiesiai iš Operos ir baleto teatro.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją