Vakaro vinimi tapo ne pats dizaineris, o jo rekordinę, dar niekur neregėtą gintarinę suknelę dėvinti gražuolė Goda Sabutytė. Kaunietė grupės „69 danguje” narė vilkėjo specialiai pagal ją sukurtą auksu žėrinčią suknią nusagstytą apie 50 tūkst. gintarų.

Iki vidurnakčio, kai turėjo pasirodyti gintarais nusagstyta Goda, vakaro svečių dėmesį mėgino patraukti debiutuojanti dizainerė Reda Kriščiūnaitė, pristačiusi kolekciją „Šių laikų Antuanetė“, vestuvinių suknelių kolekciją ir naujausius „Vilko“ kailių modelius dėvinčios manekenės.

Vis dėlto ir žavioji Goda, sakiusi, kad demonstruoti suknelę jai – tikra garbė, Kauno publikos, atrodo, nesudomino – Kauno naktinio klubo salė buvo apytuštė. G. Sabutytės debiuto dėvint rekordinę gintarų suknelę nestebėjo nė viena Godos kolegė, salėje ovacijų G. Sabutytei ir dizaineriui M. Vasiliauskui negailėjo tik žinoma Kauno ponia Inga Budrienė.

Apie tris kilogramus sveriančią suknelę Goda dėvėjo išdidžiai – juk ne veltui mergina KLUBUI.LT sakė, kad jai didžiulė garbė, jog ta pati, ją puošusi ir pagal ją kurta suknia po šio vakaro keliaus į Gintaro muziejų.

Apie vidurnaktį, kai vakaro kulminacija – gintarais nusagstyta suknia – jau buvo parodyta ir duoklė fotografams jau buvo atiduota, negausus žiūrovų būrys pradėjo skirstytis. Liko tik keli entuziastingi „kluberiai“, kurie nedvejodami pradėjo judėti dūmų sūkuryje.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – akimirkos iš „Gintarinio rudens“ madų šventės.


Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją