Jonas Čepulis, Marius Šmitas, Romanas Asmolkovas, Milgedas Aleksandravičius, Andrius Rimiškis – visi šie vyrai, drąsiai pasiryžę jėgas išbandyti tikrame bokso ringe, ko gero, savo prakaito ringe nebelies ir nebedemonstruos taiklių smūgių. Traumos ir ligos vieną po kito šienauja „Ringo dievo“ dalyvius.

Pirmąją auka tapo didžėjus ir renginių vedėjas Marius Šmitas, kuriam prieš pat pirmąją „Ringo dievo“ dvikovą treniruotėje skilo šonkaulis. „Dangietis“ Jonas Čepulis prieš pirmąją dvikovą su „Pikaso“ dainininku Robertu Kirkliu buvo pilnas ryžto, tačiau triuškinančiai pralaimėjęs 15 kilogramų sunkesniam varžovui, ringą paliko sukruvinta nosimi. Maža to - rokeriui buvo nustatyta nosies trauma.

,,Gydytojai nustatė hematomą, o tai reiškia, kad nosies pertvaroje kaupiasi kraujas. Žodžiu, papjaustė, sutvarkė, o dabar laukiu nosies pertvaros operacijos, nes ji visiškai kreiva ir viena nosies pusė yra visiškai neveiksni“, - pasakoja Jonas.

Po nesėkmingos kovos Jonas treniruotėse daugiau nepasirodė, nes dėl lūžusios nosies pertvaros negali normaliai kvėpuoti. Apie dalyvavimą po operacijos negalvoja ne tik Jonas, bet ir projekto prodiuseriai. ,,Jau ir prodiuseriai mane seniai nurašė, atėmė visus daiktus – drabužius, bokso pirštines ir taip toliau. Labai nenuskilo, bet aišku, ne šachmatais žaisti ėjome“, - kalba J. Čepulis.

Pastarosiomis dienomis traumas patyrė dar keli „Ringo dievo“ dalyviai – „Pelenų“ gitaristui Romanui Asmolkovui, pirmoje kovoje nesunkiai įveikusiam iširusios grupės „Gravel“ lyderį Tomą Sinickį, per treniruotę lūžo nosis. Pramogų pasaulio užkulisius apskriejo žinia, jog taip pat per treniruotę smarkiai ranką pasitempė „Patrulių“ dainininkas Milgedas Aleksandravičius.

Daug klaustukų kelia ir Andriaus Rimiškio dalyvavimas projekte. Nors pats Andrius tiesiog veržte veržiasi į ringą, medikai, konstatavę vaikino pervargimą, rekomendavo jam pusmetį pailsėti ir nesiimti jokios aktyvios fizinės veiklos. Šį savaitgalį A.Rimiškis turėtų grįžti iš Sicilijos, kur atgauna jėgas – tada ir turėtų paaiškėti, ar Andrius žengs į ringą, ar vis dėlto paklausys medikų rekomendacijos.

Tačiau „Ringo dievo“ prodiuseris Vytautas Masalskis optimistiškai žiūri į tolimesnę projekto eigą. Netrukus į kovą įsijungs grupės „Mexicano“ narys Mindaugas Remeikis (prieš mėnesį autoavarijoje žuvusio „Tipo grupės“ muzikanto Egidijaus Remeikio brolis – KLUBAS.lt pastaba), „Discovery“ filmų aktorius Maksas Rositsanas, taip pat garsus Kauno rašytojas ir verslininkas Šarūnas Navickis.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją