Marijampolė neramiai laukia šeštadienio – šio miesto ambasadorius LNK „Muzikos akademijoje“ Paulius pakibo ties iškritimo riba. Lemiamoje kovoje jis dainomis susirungs su Šorena ir dar vienu dalyviu, kurį išrinks savaitės lyderis Sasha Son. Kas paliks projektą, lems tik žiūrovų balsai, rašoma pranešime spaudai.

Iki šiol už Paulių balsuodavo gerokai daugiau žiūrovų nei už kitus dalyvius. „Man pačiai netikėta, kad už Paulių taip aktyviai balsuoja. Gal jį palaiko daugybė merginų? O gal Marijampolė susitelkė? Arba Paulius sulaukia palaikymo dėl to, jog gauna daug pylos nuo komisijos. Žiūrovai jį tarsi gelbėja“, - svarsto L. Lapkauskaitė. Jos nuomone, komisijos kritika – gerai. Jei kritikuoja, vadinasi, tas žmogus įdomus.

O galbūt Marijampolėje organizuojami šeštadienio susibūrimai, kur gerbėjai masiškai balsuoja už Paulių? Ponia Laima atkakliai ginasi: „Oi, aš tikrai tokių renginių neorganizuoju ir nežinau apie juos. Kaip tik stengiuosi neraginti žmonių specialiai balsuoti. Noriu ne pamatyti pažįstamųjų balsus, o sužinoti, ar tauta myli Paulių“.

Juk nuo seno žinoma, kad suvalkiečiai – taupūs žmonės... klausiame ponios Laimos, ar ji sutinka su tokia teze. „(juokiasi). Suvalkiečiai taupūs, bet protingai taupūs“, - „Muzikos akademijos“ dalyvio prodiuserė tikisi Pauliaus gimtojo miesto palaikymo.

Pauliaus konkurentė šį šeštadienį gruzinė Šorena sulaukė net Gruzijos ambasadoriaus Lietuvoje palaikymo. „Nenoriu būti teisėja ir lyginti Pauliaus su Šorena. Aš – jos fanė, ji išties labai gabi mergaitė. O ir Paulius sakė, kad Šorena jam – pati gražiausia mergina projekte“, - sako L. Lapkauskaitė.

Prodiuserė patikino, kad jei taip atsitiks, jog Paulius iškris, tragedijos niekas nekurs. „Turime daug planų, darbų įrašų studijoje, koncertų. Apskritai – norėtume draugiškos ir garbingos kovos“.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją