Pavėluosi – ir jau esi nereikalingas nė žiūrovams, nė prodiuseriams, persistengsi – sukrėsi publiką. Interneto svetainėje factnews.ru pateikiami labiausiai nevykę Rusijos viešųjų ryšių specialistų prasimanymai.

Štai prieš kelias dienas vienas bulvarinis laikraštis pranešė apie slaptą Anastasijos Zavorotniuk ir jos draugo Piotro Černyšovo santuoką. Neva pora susituokė prieš kelias dienas, įrodymas – žiedas su deimantu ant bevardžio N. Zavorotniuk piršto. Nesvarbu, kad aktorė jau pusę metų nešioja šitą žiedą. O keisčiausia, kad pora neskubėjo paneigti gando apie mitines vestuves ir atsisakė kalbėti su skambinusiais žurnalistais. Suprantama – kuo ilgiau žvaigždės tylės, tuo daugiau visi domėsis jais ir laida „Lednikovyj period“.

Viešumoje vis dažniau kartu pasirodo pop dainininkas Sergejus Lazariovas ir MTV vidžėja Lera Kudriavceva. Spaudoje vis dažniau pasirodo subtilių užuominų apie tai, kas sieja garsenybes, o porelė skatina kalbas, mįslingai atsakinėdami į klausimus apie jų ryšį. Šiaip jau L. Kudriavceva turi vaiką ir vyrą, o S. Lazariovas per daug pasinėręs į kūrybą, kad su kuo nors susitikinėtų.

Sklando gandai, kad įspūdinga krūtine garsėjančią Aną Semionovič Holivudo režisierius pakvietė į kino bandymus ir kad ji vaidins kartu su Benu Aflecku. Neva kino studija „Colombia Pictures“ pakvietė dainininkę suvaidinti režisieriaus Martino Campbello, režisavusio 21-ą filmą apie Džeimsą Bondą, filme. O, pasirodo, režisierius nė neketina jos kviesti.

Neseniai spaudoje pasirodė kraują stingdančios nuotraukos – laidų „Comedy Club“ aktorius besivoliojantis kraujo klane tualete. Paaiškėjo, kad kadrai surežisuoti ir pasitarnavo kaip jo naujo vaizdo klipo reklama.

Panašią taktiką pasirinko filmų „Dozor“ reklamuotojai: po internetą keliavo neva paslėpta kamera nufilmuoti vaizdai – įsiutęs jaunuolis siaubia savo kabinetą. Niekas nesuprato, kad vaizdai – režisieriaus Timuro Bekmambetovo vaizduotės padarinys ir jo filmo „Osobo opasen“ reklaminės kampanijos dalis.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją