Neaprėpiami glėbiai gėlių, bučiniai ir šilti sveikinimo žodžiai liejosi iš garsiausių šalies damų ir ponų lūpų. M. Petruškevičius visą vakarą buvo apipiltas dėmesiu, tačiau nemažiau dėmesio jis skyrė savo svečiams. Specialiai šia proga į Lietuvą buvo atgabentos pirmą kartą Lietuvoje rodoma Brunello Cucinelli ir tiesiai iš Milano atskridusi „Nijolės“ mados namų 2008/2009 rudens-žiemos kolekcijos. Tokį brangių ir net dviejų kolekcijų pristatymą pagyrė ir Manto kolega Kęstutis Rimdžius.

Vis dėlto ne tik linksmybės Mantui buvo galvoje – šį vakarą jis padarė labdaringu. Ponioms ir ponams buvo pastatyta urna, į kurią jie savanoriškai, bet negausiai, metė pinigėlius. O labdaringame aukcione buvo pralošinėjamas specialiai šiam vakarui nutapytas dailininko Vlado Mackevičiaus paveikslas „Ruduo“, kuriame atsispindėjo renginio dvasia – ruduo vaizduojamas kaip moters siluetas apgaubtas balta provokuojančia suknia.

Solidūs ponai ir ponios itin vangiai kėlė paveikslo kainą. Vakaro vedėjo Sauliaus Urbonavičiaus-Samo raginimai negailėti pinigų – „juk be dviejų tūkstančių daugelis jūsų net savaitgalio nepradedat“ – buvo išgirsti tik kelių žmonių, kurie varžėsi tarpusavy. Galiausiai paveikslas buvo praloštas už 2500 litų. Paaukoti ir aukcione surinkti pinigai buvo skirti Almos Adamkienės labdaros ir paramos fondui.

Labiau entuziastingai svečiai buvo nusiteikę sveikindami ir girdami Mantą, jo talentą ir laidą. Daugelis linkėjo, kad „Mados reidas“ gyvuotų dar ne vienerius metus. Mantas atsiprašinėjo svarbių draugų už per vėlai išsiuntinėtus kvietimus, o šie dėkojo jam už šventę.

Asmeniškai M. Petruškevičiui padėkojo ir ponia Laima Paksienė: „Ačiū, kad manęs nepamiršai. Visi pamiršta, o tu nepamiršai, šaunuolis“, – pakuždėjo ponia Laima. Kvietimu taip pat džiaugėsi ponia Jolanta Paulauskienė, Benas ir Izolda Gudeliai, Eglė Jackaitė ir Karolis Malinauskas, Marius Gelažnikas, asistavęs Ilonai Penkauskienei, Kęstutis Verslovas ir Ramunė Piekautaitė, Gintarė Karaliūnaitė su draugu, Ingrida Martinkėnaitė, Agnė Šemberienė ir daugelis kitų žinomų veidų.

Vakaras, anot Manto, tęsėsi sostinės klube „Absento fėjos“.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją