Atlikėjo vestuvės – netikėta žinia visai Lietuvai, kadangi vyras savo asmeninį gyvenimą visuomet saugojo nuo skvarbių žiniasklaidos žvilgsnių. Stano išrinktoji – jau kelis metus drauge su vyru gyvenanti žavi dvidešimtmetė Indrė.

Santuokos ceremonija buvo akylai saugoma nuo pašalinių akių. Į bažnyčios kiemą buvo įleidžiami tik į šventę pakviesti jaunųjų draugai ir artimieji. Žiniasklaidos atstovai visomis išgalėmis bandė „pagauti“ bent vieną „gardų“ kadrą: lipo vieni kitiems ant kuprų, bandė užsiropšti ant bažnyčios kiemelio sienos.

Jaunieji į bažnyčios kiemą įriedėjo prabangiu juodu visureigiu. Indrė vilkėjo baltą, puikią merginos figūrą išryškinančią suknelę. Stano buvo pasidabinęs tradiciniu juodu kostiumu ir baltais marškiniais.

Ceremonijos metu jaunieji atrodė nepaprastai laimingi. Nė karto nesuklydę abu įsimylėjėliai ištarė priesaikas, sumainė žiedus ir sparčiu žingsniu, skambant Mendelsono maršui, išdūmė iš bažnyčios. Lauke juos pasitiko rožių žiedlapių lietus ir besišypsantys draugai.

Pasveikinti žymaus atlikėjo susirinko gausus šou verslo atstovų būrys. Nešini gėlėmis, jauniesiems rankas spaudė Aistė Jasaitytė, Gediminas Jaunius, Alanas Chošnau su Aida Žiliūtė, Atlanta, Soliaris, visa „Yvos“ trijulė ir daugelis kitų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją