„Juk turiu rodyti pavyzdį savo darbuotojams, turiu būti labiau pasipuošusi nei jie ir visada atrodyti gerai“, – sako Kauno naktinio klubo „Latino“ ir restorano „Briedžių medžioklė“ vadovė.

Būtent dėl to sukneles ir batelius dievinančios moters niekada neišvysime nepasidažiusios, apsivilkusios sportinę aprangą ar susivėlusios: „Sportinės aprangos aš apskritai neturiu ir net namuose vaikštau pasipuošusi. Gyvenu visai šalia savo darbo ir gali būti taip, kad bet kurią akimirką mane iškvies, todėl visada būnu pasipuošusi.“

Moteris prisipažįsta, kad daugiausiai jos spintoje – įvairių, originalių, siūtų ir pirktų suknelių, kuriomis ji puošiasi ne tik eidama į vakarėlius ir pobūvius, bet ir kasdien: „Mes ir taip dažnai randame progų apsivilkti džinsus ar kelnes, tai kodėl moterims nepasipuošus suknelėms – juk tai taip moteriška. O suknelių ir batelių niekada nebus per daug – atrodo, kad jų vis mažai.“

Po to, kai tapo Dalios Teišerskytės Moterų klubo direktore, Inga sako yra įpareigota puoštis kuklesnėmis suknelėmis ir dalykiniais kostiumėlis, bet puoštis moteriai malonu. „Žinoma, kad puoštis malonu, bet kokia proga, manau kiekvienai moteriai malonu, tik galbūt vyrams sunkiau“ , – šypsosi verslininkė.

Dažniausiai taip mėgstamas sukneles I. Budrienė siuvasi, parsiveža iš užsienio ar tiesiog įsigyja žinomų kūrėjų mados namuose. Mylimiausias Ingos dizaineris – Roberto Cavalli – spalvingos ir originalios šio kūrėjo suknios verslininkei labiausiai patinka ir tinka.

Pokalbio metu Inga ruošėsi dar vienam priėmimui, kurio metu taip pat nori atrodyti elegantiškai ir stilingai. Sulaukusi kvietimo į stilisto Manto Petruškevičiaus organizuojamą „Mados reido“ trečiojo sezono pristatymo vakarėlį, Inga iš karto pasidomėjo aprangos kodu – kvietime nurodyta, kad derėtų vilkėti kokteilinę aprangą – ir pasiteiravo Manto aprangos detalių.

Stilistas moteriai užsiminė, kad apranga turėtų alsuoti subtilia elegancija, todėl puikiausiai tiks „juoda maža suknelė“. Inga tokią, dar visai naujutėlę, turi, todėl problemų dėl aprangos nekils.

I. Budrienė sako, kad į tokius vakarėlius vaikšto mielai, nes apsivilkti vakarinę ar kokteilinę suknelę progų pasitaiko ne taip ir dažnai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją