Naująja 2008 m. rudens kolekcija bus prekiaujama Jungtinėje Karalystėje, „Marks & Spencer” interneto parduotuvėje bei kitose šalyse, kur veikia šis parduotuvių tinklas, įskaitant Lietuvą. Tai pirmasis kartas, kai „Marks & Spencer” bendradarbiauja su dizaineriu dėl vienos kolekcijos sukūrimo.

„Mes nepaprastai džiaugiamės, kad P.Field sutiko su mumis bendradarbiauti. Pirmą kartą visos pasaulio moterys galės įsigyti P.Field, sukūrusios pritrenkiantį herojų įvaizdį daugelyje filmų ir televizijos serialų, modeliuotų drabužių“, – teigė „Marks & Spencer” aprangos skyriaus vykdančioji direktorė Kate Bostock.

„Nepaprasta dirbti su tokiu išskirtiniu prekės ženklu kaip „Marks & Spencer”, kuris puikiai atspindi įvairaus amžiaus moterų poreikius. Kolekcijos koncepcija – „Stiliaus kryptis – Niujorkas“, ją sudaro moteriški drabužiai bei prie jų derantys aksesuarai, išreiškiantys mano „prabangos demokratėjimo“ filosofiją“, – sakė P.Field.

Pasak P.Field, kolekcija sukurta specialiai kompanijai „Marks & Spencer”, ir tai yra unikali galimybė kiekvienai moteriai savo spintoje turėti išskirtinio Niujorko stiliaus drabužių. „Ji įkūnija sensacingą ir energingą gyvenimo būdo stilių, kurį nuosekliai kūriau dirbdama su tokiomis superžvaigždėmis, kaip aktorės Sarah Jessica Parker, Kim Catrall, Lucy Liu ir Meryl Streep“, – sakė P.Field.

Kiekvienas kolekcijos modelis atspindi individualų P.Field kuriamą stilių, suderintą su išskirtinai aukštais „Marks & Spencer” kokybės standartais, nepriekaištingu drabužių siluetu ir išbaigtomis detalėmis. Kolekcija kurta iš šilko, žoržeto, blizgančio ir tampraus atlaso, joje dominuoja įvairūs raštai: nuo tradicinių gėlių iki taškelių, žvaigždžių, dryžių ir gyvūnų atvaizdų. Ryškiausi modeliai – gėlėta šampano spalvos suknelė, juoda su pūstu sijonu, tamsaus turkio spalvos ir tiesaus kirpimo suknelė su plačiomis šifono rankovėmis bei juoda tampraus atlaso suknelė su korsetu ir atvira nugara.

P.Field yra viena žinomiausių ir įtakingiausių mados dizainerių bei stilisčių. Ji tikra niujorkietė, kurios karjera prasidėjo atidarius boutique Grinviče. P.Field laimėjo 2 „Emmy“ apdovanojimus ir „Academy Award“ nominaciją 2006 metais už filmą „Ir velnias dėvi Prada“. Visgi, svarbiausias dizainerės darbas, pavertęs ją pasauline mados diktatore – kostiumų kūrimas televizijos serialo ir filmo „Seksas ir miestas“ herojėms. „Nėra daugiau tokių kaip Patricia Field, ji – tikra mados tendencijų kūrėja. Jos požiūris į madą toks unikalus, kad dar niekas nesugebėjo jo nukopijuoti“, - teigia aktorė Kim Cattral, televizijos serialo ir kino filmo „Seksas ir miestas“ žvaigždė.

35 rūbų kolekciją nuo š.m. spalio mėn. vidurio bus galima rasti dešimtyje „Marks & Spencer“ parduotuvių skirtingose šalyse ir internete, o kai kurie atrinkti kolekcijos modeliai keliaus į kitas 50 Jungtinės Karalystės parduotuvių.

Ekskliuzyvinės Patricia Field sukurtos 2008 m. rudens kolekcijos modelių nuo š.m. spalio mėn. antros pusės taip pat bus galima įsigyti Vilniuje, prekybos centre „Gedimino 9“.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją