Vilnietė Urtė jau šį šeštadienį pakeis iškritusį „Muzikos akademijos“ dalyvį arba dalyvę, rašoma pranešime spaudai. Kovoje dėl išlikimo susikaus praėjusį kartą mažiausiai balsų surinkusi Marta. Antrasis kovotojas paaiškės tiesioginiame eteryje – jį išsirinks patys dalyviai. Trečiąjį pretendentą palikti šou išrinks praėjusios savaitės lyderis Ruslanas.

Dalyviai neramiai laukia šeštadienio ne tik dėl to, kad vienam jų kelias į žvaigždes baigsis. Jaunus dainininkus kankina smalsumas, o kokia gi bus šou naujokė – Urtė, kuriai viso labo šešiolika metų! Bet dėl to mergina anaiptol nesijaučia kuo nors prastesnė už kitus dalyvius.

„Konkurencijos nebijau. Tai, kad esu jauniausia, nebūtinai gali būti trūkumas. Aš einu čia išbandyti savęs, gauti dainavimo pamokų ir pasirodyti didžiojoje scenoje“, - drąsiai sako moksleivė Urtė. Ji žino, kad pasirodžiusi televizijoje gaus ne tik pamokų iš „Muzikos akademijos“ dėstytojų, bet ir daug vaikinų dėmesio mokykloje. „Taip. Gal mokykloje ir pajusiu daugiau žvilgsnių iš vaikinukų, bet apie tai stengsiuosi negalvoti“, - šypsosi mergina.

Beje, Urtė – pavyzdinga moksleivė. Ne veltui sako, kad mokslai jai – pirmoje vietoje gyvenime. Jos mokymosi rezultatų vidurkis siekia daugiau nei devynis balus. Ar nenukentės mokslai dėl muzikinio projekto? „Tikrai ne. Aš visą gyvenimą esu užimta, ir visą laiką stengiuosi suderinti laiką taip, kad viską spėčiau. Kuo daugiau žmogus visko daro, tuo labiau jis moka sustyguoti laiką“, - iš šių Urtės žodžių pamanytum, kad kalba suaugęs žmogus.

Nors Urtė dainuoja dar tik ketverius metus, tačiau patirties turi nemažai. Mergina yra dalyvavusi tarptautiniuose muzikos festivaliuose Ispanijoje, Sankt Peterburge, Maltoje, net Kazachstane.

Vienuoliktokei Urtei šie metai – itin užimti. Ji ne tik mokysis LNK „Muzikos akademijoje“, vidurinėje mokykloje, bet ir baigs Balio Dvariono muzikos mokyklą. Ten mergina mokosi dainavimo pas žinomą dainininką Steponą Janušką, taip pat groja pianinu, fleita, studijuoja džiazo subtilybes.

LNK „Muzikos akademijai“ Urtė ruošiasi nuo liepos vidurio – būtent tuomet ji pasirašė sutartį su šou kūrėjais.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją