Beveik identišku laiku rodomuose muzikos šou netrūko aistrų – po praėjusią savaitę parodytų įžanginių laidą, šį kartą abiejų šou dalyviai jau grūmėsi dėl išlikimo.

A.Valinsko vadovaujamuose „Žvaigždžių vartuose“ savo reitingus ir publikos simpatijas pasitikrino pirmasis trejetukas – Erikas, Agnė ir Lina. Charizma ir temperamentu pasižymintis Erikas surinko net 67 procentus žiūrovų balsus. Agnės ir Linos likimus sprendė „Žvaigždžių vartų“ dalyviai, kurie vienbalsiai nusprendė, kad šou turi palikti Lina. Ją pakeis ir „Žvaigždžių vartus“ pravers naujokas Airidas Karpavičius-Airis, savo išvaizda ir balsu labai primenantis Rytį Ciciną jaunystėje.

Pirmojo LNK muzikinio projekto „LNK Muzikos akademija“ egzamino neišlaikė maestro Virgilijaus Noreikos koncertų partnerė, operos solistė Marta Lukošiūtė. Komisija ir žiūrovai nusprendė, kad ji kitą šeštadienį kausis dėl išlikimo šou.

Pirmąją vietą, susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, užėmė unikalus vokalistas Ruslanas Kirilkinas. Šis vaikinas specialiai dėl „LNK Muzikos akademijos“ grįžo į Lietuvą iš Suomijos, kur su savo sutuoktiniu gyvena trejus metus.

Atlikęs dainą „Laisvės kaina“ Ruslanas pelnė net rūsčiosios Rūtos Ščiogolevaitės simpatijas. „Ruslanai, viskas buvo išpildyta iki smulkmenų, neturiu tau ko prikišti“, - sakė komisijos narė. „Netikiu, ką tu sakai, Rūta“, - stebėjosi Ruslanas. Žiūrovai jam atidavė 835 balsus.

Antrąją vietą užėmė gražuolė Šorena iš Gruzijos. Ji atliko dainą gruzinų kalba „Moteris turi mylėti vieną“. Šorena atsiskleidė ir kaip šokėja – mat gimtojoje šalyje septynerius metus lankė liaudies šokius.

Trečiasis žiūrovų ir komisijos favoritas – Sasha Son. Jis pademonstravo tikras vokalo vingrybes dainoje „Gera būti dviese“.

Marta dainavo apie „Meilės aidą“. Komisija jai skyrė pastabų dėl mikrofono valdymo. „Martai mikrofonas – naujas instrumentas, nes operoje jis nereikalingas. Tad tikiu, kad ateityje ji išmoks tinkamai naudotis juo“, - sakė komisijos pirmininkė Asmik Grigorian.

Mokytis Marta turi lygiai savaitę – kitą šeštadienį LNK eteryje ji susikaus su vienu iš savo kolegų. Kas jis arba ji – kitą savaitę išsirinks patys dalyviai. Iškritusiojo vietą iškart užims naujokas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją