Ironiškame sąraše, kuriame karaliauja T. Shakuras, galima sutikti ir įvairius renginius, tendencijas „bei kitą roko muzikos šlamštą“, rašoma spalio mėnesį pasirodysiančiame leidinio straipsnyje.

Be T. Shakuro, dar būtų galima išskirti „Grammy“ apdovanojimus (7 vieta), „Pink Floyd“ (14 vieta) ir „muziką, kurią mėgai paauglystėje“ (23 vieta).

Savo švelniąją pusę kine demonstravęs gangsteris „2Pac“ buvo nušautas lig šiol neišaiškinto susišaudymo metu Las Vegase 1996 m. Po atlikėjo mirties pasirodė 6 albumai, o jo vardas ir dabar linksniuojamas greta tokių iškilių asmenybių kaip Che Guevara ar Bobas Marley.

Anot „Blender“, T. Shakuras, nors ir buvo neblogas reperis ir turėjo „beprotiškos roko žvaigždės charizmą“, „kepė pusėtino turinio įrašus“.

Žurnalas „Blender“ jau ne pirmą kartą „smukdo“ T. Shakuras. Šių metų liepos mėnesio numeryje reperis „Lil Wayne“ paminėjo jį savo mėgstamiausių atlikėjų penketuke, tačiau prisipažino: „Nemeluosiu: Tupacas man niekada nepatiko“.

Apie muzikinių „Grammy“ apdovanojimų ceremoniją „Blender“ atsiliepė taip: „tartum stebėtum, kaip tirpsta Celine Dion makiažas“.

Legendiniai britų rokeriai „Pink Floyd“ užsitraukė „Blender“ nemalonę dėl „nepakenčiamo LSD farso“ ir „pasipūtėliškos pompastikos“.

„Paauglių protas gali sudievinti bet kokią grupę ir nevykusią dainą paversti pačia reikšmingiausia, – įspėjo „Blender“. – Prašymas pakartoti paskutinį kūrinį iš esmės leidžia roko grupėms užkulisiuose mėgautis narkotikais, kai tuo tarpu laukiantys gerbėjai dvejoja, ar norint išvengti susigrūdimo jiems nereikėtų skubėti prie savo automobilių“.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją