Po muzikos profesionalų išsakytos kritikos, ne vienas „Muzikos akademijos“ dalyvis vos sulaikė ašaras.

„Ewex, tau reikia daug dirbti su viskuo: su balsu, tembru, kvėpavimu, lietuvių kalbos tartimi. Tau dainuoti trukdo šokis. Pasirink – kai šoki, nedainuok, ir atvirkščiai. Tu dainavai ne iš širdies, tavo akyse nebuvo matyti dramos, tavo pasirodymas šaltas“, - kalbėjo R. Ščiogolevaitė apie pačios Ewex (nuotraukoje) sukurtą dainą apie įskaudintą nuotaką. O štai vertinimo komisijos svečias Stasys Povilaitis pagyrė merginą už jos pačios sukurtus žodžius. Ewex scenoje laikėsi tvirtai, tačiau nulipusi nuo jos nubraukė ašarą.

Ne mažiau kliuvo ir aksominio balso gražuolei Gabrielei, atlikusiai dainą „Per vėlu“. „Tu esi iš tų merginų, kurios scenoje labai jaudinasi. Išmok suvaldyti jaudulį ir taisyklingai intonuoti“, - lediniu žvilgsniu jauną merginą persmelkė R. Ščiogolevaitė. Ponas Stasys gelbėjo situaciją: „O man besiklausant Gabrielės buvo miela ne tik ausiai, širdžiai, bet ir akims“. Tačiau tai nepaguodė jautrios Gabrielės: mergina kurį laiką po pasirodymo praleido užkulisiuose, kol nusiramino.

„Pažiūrėsime, ar pasitvirtins patarlė, ar varnas varnui akies nekerta“, - po operos solistės Martos pasirodymo kalbėjo vedėjas Mindaugas Stasiulis ir laukė, kaip jaunąją kolegę įvertins operos solistė A. Grigorian. Patarlė pasitvirtino iš dalies. A. Grigorian pagyrė Martą už pasirinktą operinę dainą „Meilės aidas“, tačiau skyrė ir keletą pastabų. R. Ščiogolevaitė buvo kur kas griežtesnė: „Tu dainavai ne vidumi, o tik balsu. Tik balsu dainuoti sau leisti gali tik penki dainininkai pasaulyje. Pavyzdžiui, Mariah Carey“.

Tačiau ne visi dalyviai sulaukė kritikos strėlių. Ruslanui Kirilkinui Rūta „neturėjo, ko prikišti“. Ne tik komisija, bet ir žiūrovai salėje liko sužavėti čigonės Rožės, gruzinės Šorenos ir Sasha Son pasirodymais.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją