Į ,,Strazdelio“ kiemą, kurį supa barokiniai Šv. Jėzaus Širdies bažnyčios kupolai, Misionierių bažnyčios bokštai, Šv.Dvasios cerkvė, Aušros vartai, vedė ilgas tamsoje žvakučių apšviestas takelis – pasižiūrėti renginio rinkosi pramogų ir meno pasaulio veidai – Gytis Ivanauskas, Andželika Cholina, Julija Žilėnienė, Jolanta Sadauskienė, Jogaila Morkūnas, Eva ir kiti kviestiniai svečiai.

Pagal kolekcijos pristatymo sumanymą, modeliai įkūnijo „Strazdelio namų“ gyventojus. Pasigirdus didžėjaus Endžio muzikai, iš namo išėjo elegantiškai ir rytietiškai atrodanti Nomeda, šiek tiek pasimetusi ir besižvalganti.

Po kiemą vaikštinėjantri Nomeda netrukus sutiko kaimyną su dviračiu – itin charakteringai atrodžiusį Vytenį Pauliukaitį, kuris netrukus pradėjo flirtuoti su įspūdingo grožio aktorėmis Gražina Baikštyte ir Dalia Michelevičiūte.

Meilės bei intrigų neišvengė ir kiti artistai – Mantas Jankavičius, į kiemelį atbėgęs su gitara, dainavo ,,naglą“ serenadą viršutiniame namo aukšte įsikūrusiai panelei, kol galiausiai pasirodė dar sudėtingesnio charakterio kaimynas Leonardas Pobedonoscevas.

Po kiemą ramiai vaikštinėjo prabangiai atrodžiusi Renata Mikailionytė, rankose besinešiojanti mažą šunelį, papuoštą baltu kaspinėliu.

Dainuojant Asmik Grigorian, Aistei Smilgevičiūtei, kiemelyje žibėjo ir kitos žvaigždės: Dalius Mertinas, Edita Užaitė, Miki Hamanaka, Aurimas Paulauskas, Artūras Novikas, Petras Geniušas, Rūta Papartytė. Kiekvienam jų asmeniškai Seržas sukūrė kostiumą, atskleidusį savo, kaip personažo charakterį – taip buvo papuoštas ,,Strazdelio“ kiemas ir parodyta kokybiško gyvenimo estetika.

Visi kolekcijos drabužiai buvo itin puošnūs – siuvinėti įvairiais raštais, audiniai vienspalviai ir stilizuotai margi – nebuvo nei vieno audinio, kuris nežvilgėtų. Net ryškūs orandžinės spalvos marškiniai, kuriuos aktorius Dalius Mrtinas vilkėjo prie kostiumo, žvilgėjo.

Vakarą vainikavo jaunavedžių pasirodymas – kaip simbolis naujo, atrestauruoto namų komplekso naujam gyvenimui ir kaip Seržo naujo kūrybinio etapo pradžia. Susirinkusi publika negailėjo aplodismentų ir gėlių jau dešimtį metų Lietuvos vardą garsinančiam dizaineriui.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją