Net 15 Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždžių rimtoms kovoms ruošiasi ne tik dėl „Ringo dievo“ titulo, bet ir dėl specialaus čempiono diržo ir piniginių laimėjimų.

„Kovų neskirstysime į jokias kategorijas nei grupes. Tikros, nevaidinamos bokso varžybos vyks rato sistema – tai reiškia, kad projekto eigoje kiekvienas dalyvis susikaus su visais priešininkais. Kiekviena kova susidės iš trijų po pusantros minutės trunkančių raundų, tarp kurių bus dviejų minučių pertraukos. Šiuo metu dalyviai aktyviai treniruojasi su profesionaliais bokso treneriais ir ruošiasi be galo intriguojančioms, azartiškoms bokso kovoms“, – apie naują TV6 laidą „Ringo dievas“ pasakoja prodiuseris Vytautas Masalskis.

Naujai laidai diriguos aktorius Ramūnas Rudokas, o boksininkų kailyje atsidurs tokios Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždės kaip Andrius Rimiškis, Robertas iš grupės „Pikaso”, ex-grupės „Gravel” lyderis Tomas Sinickis, didžėjus Marius Šmitas, DJ Sezzy, pramoginių šokių laureatas Andrius Kandelis, Džordanos Butkutės mylimasis Sergėjus Gorbonas, erotinių šokių meistras Mirko, buvęs „dangietis” Jonas Čepulis, skandalingos grupės „Išjunk šviesą” gitaristas Driu, grupės „Patruliai” narys Milgedas Aleksandravičius, „Rebelheart” lyderis Darius Mickus, grupės „Biplan” siela Maksas Melmanas ir kiti.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją