Berniukas pasaulį išvydo atlikus cezario pjūvį. Dainininkė jaučiasi puikiai ir jau spėjo džiugią naujieną pranešti savo artimiesiems.

DELFI žiniomis, jaunieji tėvai sūnui ketina padovanoti Ado vardą. Ta proga ir, kaip pati sako, kol dar neužsimiršo žemuogių skonis, Jurga savo gerbėjams dovanoja ir visiškai naują dainą „Tyliai“, kuri jau yra pakeliui į radijo stotis. Šis kūrinys pirmą ir kol kas vienintelį kartą nuskambėjo liepos mėnesį Vilniaus Vingio parke per islandų dainininkės Björk koncertą, kuriame Jurga pasirodė svečio teisėmis.

Naujasis kūrinys simbolizuoja naują etapą dainininkės gyvenime, tiek kūrybine, tiek asmenine prasme. Daina „Tyliai“ nėra išleista jokiame albume, ją išgirsti kol kas galima tik internete ir artimiausiu metu radijo eteryje. Rudenį savo debiutinį albumą išleis ir grupės „Suicide DJs“ muzikantai.

J. Šeduikytės ir J. Bareikio draugystė į viešumą pateko mažiau nei prieš metus. Neatviravo atlikėja ir apie savo nėštumą, kurį patvirtino tik didėjantis pilvukas. Mažai pora kalba ir apie jų mažąjį džiaugsmą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją