Publikai prisistatė pirmieji dešimt naujojo muzikinio šou dalyvių.

Audringiausių ovacijų sulaukė romų tautybės Rožė – jai plojo daugybė salėje susirinkusių jos tautiečių.

Studentus Sasha Son, Mr.Jumbo, Martą, Ruslaną, Paulių, Gabrielę, Juozą, Šoreną, Ewex, Rožę sveikino praėjusių LNK muzikinių projektų dalyviai ir nugalėtojai: Renata ir Deivis, Anatolijus, R. Bubnelis ir A. Pilvelytė. Radži, sudainavęs kultinę dainą ,,Ką daryt“, jauniesiems studentams linkėjo būti charizmatiškomis asmenybėmis, Vilija - būti stipriems ir nepasiduoti, nes anot jos, nugalėti galima ir neužėmus pirmos vietos. Merūnas dalinosi solidžia patirtimi ir rimtai sakė, jog dalyviai turi patikėti tuo, ką daro, tuomet ir publika jais patikės.

Nors akademijos studentai dar buvo kiek nedrąsūs, tačiau padarė viską, ką sugebėjo – dainavo, demonstravo jų chrakterį ir muzikinį stilių atspindinčius ir papildančius sceninius kostiumus, be to, nė vienas atlikėjas į sceną nežengė be didžiulio šou įspūdį stiprinančių šokėjų pagalbos.

Į salę susirinkę žiūrovai tikėjosi išvysti ir kietąsias ,,Muzikos akademijos“studentų vertintojas - aktorę E. Gabrėnaitę, operos solistę A. Grigorian ir dainininkę R. Ščiogolevaitę. Jie liko nusivylę - renginio vedėjai – Leonardas Pobedonoscevas ir Mindaugas Stasiulis-Saulėnas pranešė, jog vertintojos savo vietas prie stalo užims tik kitą šeštadienį, kai prasidės didžioji studentų kova dėl išlikimo.

Iki naujųjų metų vyksiančiame projekte silpniausieji studentai akademiją paliks kas antrą šeštadienį, o jų vietas užims naujokai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją