Kurios televizijos sezono atidarymas buvo originaliausias ir įdomiausias, spręskite jūs.

LNK

LNK naujojo sezono pristatymą surengė ,,Utenos pramogų arenoje“, kur nemokamai galėjo patekti visi, kas tik norėjo.

,,Sensacija, sensacija, sensacija“, - keturioliktojo LNK sezono mėgiamiausias žodis per kelias valandas nuskambėjo keliasdešimt kartų. Sezono pristatymo objektu nr. 1 tapo pats renginio vedėjas, buvęs Lietuvos televizijos darbuotojas Rolandas Vilkončius, į naują darbovietę ,,nusileidęs iš oro“ – R. Vilkončius su žiūrovais bendravo iš palubių ir grėsmingais, artinančiais sensacijos link žodžiais skelbė: ,,Pas mus vandentiekio avarija“.

Iš tiesų arenoje tryško fontanai, o būsimo sezono žvaigždės į sceną buvo plukdomos valtelėmis ir plaustais, kur kiekviena iš jų ne tik pristatė savo kuriamą laidą, bet ir dainavo, šoko ir visaip kitaip šėlo.

Renginys vyko su trumpomis pauzėmis, nes buvo skirtas tik filmavimui – žiūrovai jį išvys pirmadienį, rugpjūčio dvidešimt penktąją, 19:10. Tuo metu LNK žvaigždės jį stebės taip pat ir prieš prasidedant darbymečiui – atšvęs sezono atidarymą uždarame vakarėlyje.

LTV

Lietuvos nacionalinė televizija savo svečius sukvietė į Didžiąją studiją, kur pateko tik eterio žvaigždės, politikai, žinomi visuomenės veikėjai ir kiti su televizija vienaip ar kitaip susiję žmonės.

,,Tai, kas svarbiausia“ – tokiu šūkiu LTV sezono atidarymą pradėjo vedėjai Lavija Šurnaitė, Marijus Žiedas ir Marius Jampolskis, ant scenos vieną po kito kvietę būsimų laidų vedėjus, kurie ne tik atsakinėjo į klausimus, bet ir įrodinėjo, kodėl konkrečią dieną reikėtų žiūrėti jų kuriamas laidas.

Vakaro metu koncertavo BIX, Vytautas Juozapaitis ir Eglė Juozapaitienė, Modesto Pitrėno diriguojamas Kauno simfoninis orkestras, Jonas Čepulis ir Indrė Valantinaitė, LRT grupė, Donatas Montvydas, choras „Brevis“, Rosita Čivilytė, Deivis ir Eduardas Kaniava, Mantas, Rūta Ščiogolevaitė, Vladimiras Prudnikovas ir Ieva Prudnikovaitė, Stasys Povilaitis, Vaida Genytė.

Lietuvos tūkstantmečio sezono filmavimą žiūrovai jau matė sekmadienio, rugpjūčio dvidešimt ketvirtosios vakare.

TV3 TV3 savo kviestinius svečius pakvietė į Kalnų parką ir pasirūpino, jog kiekvienas iki „finišo“ būtų pristatytas limuzinu – užkilę į kalną, svečiai raudonuoju kilimu žengė į prabangiai surengtą TV3 sezono atidarymo šventę.

Belaukiant kol susirinks visi svečiai, iškilmingus kūrinius grojo Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras, kuriam dirigavo Gintaras Rimkevičius. Kalnų parkas kvepėjo prabangiais kokteiliais, krevetėmis ir kitomis gėrybėmis.

Naujojo TV3 sezono šūkis ,,Po laiminga žvaigžde“ buvo iliustruotas ne tik visus užkrėtusia ypatingai iškilminga nuotaika, bet ir šventei sukurtomis dekoracijomis - parko centre ant besisukančios žvaigždės formos scenos pašnekovų laukė Marijus Mikutavičius, kuris žaismingai kalbino rudens sezono televizijos projektų kūrėjus. Prodiuserių ložėje įsitaisęs A. Valinskas kalbino lietuviškų serialų kūrėjus – Rolandą Skaisgirį, naujo serialo ,,Broliai” prodiuserį Kristupą Krivicką.

Judriausios vakaro vedėjos, nuolat prabylančios vis skirtingose parko vietose, buvo šmaikščioji aktorė Kristina Kazlauskaitė ir Aušra Kilkuvienė –ji, ,,įsikūrusi” vis skirtingose aikštės pusėse, laidų vedėjus ir prodiuserius kvietė ,,rimtai pasikalbėti” – po tokio pokalbio A. Valinskas per aikštę žygiavo apsivilkęs amerikiečių palaikymo komandos šokėjos drabužiais.

Šventės metu koncertavo: A. Chošnau, ,,Bix“, ,,Yva“, ,,69danguje“, ,,E. Jennings“, ,,Širdelės”, ,,Mokinukės”, ,,Inculto”, R. Ščiogolevaitė, E. Kučinskas, S. Povilaitis, I. Valinskienė, dainą kartu su Stano užtraukė net A. Kilkuvienė.

Neprailgusį vakarą užbaigė dainininkas M. Jankavičius, kuris pakilo virš scenos ir dainuodamas skrajojo po žvaigždėtu dangumi. Po įspūdingų fejerverkų jis nusileido ant didžiosios scenos, kur surengė audringą koncertą TV3 sezono atidarymo svečiams.

TV3 atidarymo šventė buvo transliuojama ketvirtadienį, tiesiogiai iš veiksmo vietos.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją