Sezono pristatymo objektu nr. 1 tapo pats renginio vedėjas, buvęs Lietuvos televizijos darbuotojas Rolandas Vilkončius, į naują darbovietę ,,nusileidęs iš oro“ – R. Vilkončius su susirinkusiais į Utenos pramogų areną žiūrovais bendravo iš palubių ir grėsmingais, artinančiais sensacijos link žodžiais skelbė: ,,Pas mus vandentiekio avarija“. Iš tiesų arenoje plaukiojo valtelės, tryško fontanai.

Netrukus į sceną pradėjo viena po kitos plaukti esamos ir būsimos LNK žvaigždės – ,,Dviračio“ komanda sudainavo ,,Dviratuką“, ,,atriedėjo“ reperis Baggi B su krūva sensacingai seksualiai vandenyje šokančių šiuolaikiškų undinėlių, pro kurias vėliau scenos link plaustu plaukė jau dešimt metų ,,Sroves“ kurianti žurnalistė A. Kudabienė.

,,Parsidavėte komercinei televizijai?“. - renginio vedėjo klausė A. Kudabienė, o šmaikštusis R. Vilkončius, kaip visuomet nepritrūkstantis žodžių, pripažino, jog nuo ,,Srovių“ niekur nepasislėpsi, kaip ir nuo skandalingų naujienų laidos ,,Kakadu“. Pastarąją laidą ves T. Ališauskas ir egzotiškoji Berneen, kuri beplaukdama į sceną romantiškai dainavo ,,Čiunga čianga“.

Ne mažiau sensacijų žada ir kiti nauji, ir jau ,,su patirtimi“ LNK laidų kūrėjai – Ž. Vaškytė, V. Valentinavičius ir V. Radzevičius ves ,,Auksinę savaitės blykstę“, dainininkė Mia – realybės šou ,,Trečias nereikalingas“, Arnoldas Lukošius – žaidimą ,, Vienas prieš visus“, D. Tamošiūnaitė – laidą ,,Gyvenimas kaip kinas“, L. Kontrimas – pokalbių laidą ,,Juoda - balta“, R. Grinevičiūtė – garsiąją ,,Paskutinę instanciją“, G. Leškevičius – vėl į LNK eterį sugrįžusią ,,Abipus sienos“. ,,Tokių mafijų, kronikų ir istorijų nesugalvosi ir nesuvaidinsi“, - rimtai sakė ,,Dviračio šou“ ragana Vitalija.

Tiesiai iš žvaigždžių į žemiškąjį žvaigždžių pasaulį buvo nuleisti naujo muzikinio projekto ,,Muzikos akademija“ dalyviai, kurie buvo supažindinti su itin griežtai atrodančiomis mokytojomis E. Gabrėnaite ir R. Ščiogolevaite ir jau netrukus visi dešimt pirmųjų dalyvių užplėšė akademijos himną.

Ne tik salėje, bet ir arenos užkulisiuose pradėjo virti tikros aistros, kai pasirodė aukštesnės pakopos „Muzikos akademijos“ studijų dėstytojai -,,Žvaigždžių duetų“ komisijos trijulei užtraukus kultinį ,,Gėda pelėda“, atskubėjo aktyvusis Leonardas Pobedonoscevas, kuris labai norėjo keiktis, nes savo autoritetų dainuojamą dainą tiesiog ,,praklausė“.

Į areną susirinkusi įvairaus amžiaus publika plojo, išgirdusi žinią, kad LNKšį sezoną rodys naujausius lietuviškus filmus - ,,Nereikalingi žmonės“, ,,Kolekcionierė“, serialus ,,Garbės kuopa“, ,,Nekviesta meilė“. Į sceną iškilmingai buvo pakviestas ,,Nekviestos meilės“ baronų baronas – Adolfas Večerskis, o apie meilę, arenos palubėje šėlstant akrobatams, dainavo muzikiniame realybės šou „Kelias į žvaigždes“ atrasti talentai Merūnas Vitulskis ir Vilija Matačiūnaitė.

„Utenos pramogų arenoje“ ilgai netilo dainos – scenoje pasirodė ,,Nekviestos meilės“ žvaigždė I. Jankauskaitė, V. Genytė, kantri dainininkas V. Stakėnas, ,,Inculto“ su S. Povilaičiu. Vakarą vainikavo visų naująjį LNK sezoną šviesiančių žvaigždžių kartu sudainuota sensacinga daina.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją